2777
2789

هفته قبلیم با دوستم رفته بودیم فلافلی

رفتیم طبقه دومش نشستیم

حالا فلافلیه از این کثیفا با پله ها آهنی قدیمی

موقع برگشتن دوستم سرش گیج رفت من با شجاعت تمام جلوتر راه افتادم

قدم دومو برداشتم دیدم یهو نشستم کف سالن😐

حالا همه داشتن میترکیدن اما تو رودروایسی قرار گرفته بودن😐

که خودم زدم زیر خنده اونام بعد من شروع کردن مگه دیگه ولم کردن😂

دیگه حتی از اون خیابونم رد نمیشم

💚💛💜💖❤💙💜💛💖💚💟❤💙💚💖💜😍😍😍😍❤💙💚💛💜💖❤💙💚💛💜💖💛💚💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهر من خیلی زیاد میخوره زمین زانو دردم داره یبار بخوره زمین تا یه ماه درد میکشه بیرون بودیم این کفششم یکم پاشنه داشت پاش رفت رو پوست موزی که اونجا بود قشنگ سر خورد دومتر رفت جلو با باسن خورد زمین خدا برا هیچکس نیاره از خنده نفسم رفته بود  فک کنم بنفش شده بودم گیسو جان باز توومادرت بود یه دل سیر خندیدی من نمیتونستم نمیدونستم چیکار کنم رفته بودم رو ویبره شالمو کشیدم جلو کمکش کردم و فرستادمش جلو خودم پشت سرش میرفتم و میخندیدم

وقتی که یه بچه کوچیک دستاشو دراز میکنه سمتت ینی بغلم کن. هیچی اندازه این حال نمیده به آدم...😍😍

کلا من هروقت خواستم برای کسی کلاس بزارم پام پیچ خورده و حسابی ضایع شدم

وقتی که یه بچه کوچیک دستاشو دراز میکنه سمتت ینی بغلم کن. هیچی اندازه این حال نمیده به آدم...😍😍
هیچوقت یادم نمیره یبار همینجوری با یان شلوارا تو خونه خوردم زمین دقیقا مثل یه تیکه جوب راست بدون این ...

وای من ازین شلوارا دارم و دقیقا برای همین نمیپوشم

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

واي الهي خير ببينيد بس كه خنديدم دل و روده م درد گرفت

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

منم اصولا وقتي ميخورم زمين از خنده غش ميكنم اطرافيان هم ميخندن بخوام هم بخورم زمين اگر شوهرم باشه باهاش دعوا ميكنم بيچاره ميگه به من چه ولي من تركم نميشه   

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

وای خدا خیرتون بده . از دیشب هی یادم میفته هی دارم میخندم .. دیشب گوشیمو زدم شار ژ یعنی رفتم بخوابم . حالا هی یادم میفته هی خندم میگرفت . یهو دیدم شوهرم صدام میزنه . میگم چیه؟ میگه داری خواب میبینی میخندی یا بیداری؟ دیوونه شدی؟ منو میگی فقط تونستم بگم نی نی سایت و چنان زدم زیر خنده تا چن دقه میخندیدم نمیتونستم حرف بزنم..  شوهرمم همیطو با چشم نیمه باز نشسته بود نگام میکرد . 😂😂😂

البته فک کنم تاسف میخورد واسم 😐😐

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄