2777
2789
عنوان

شام😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 94 پست
اره چون من غذای مورد علاقم هس 

موقع هایی ک مهمون داریم سنگین میخورم بعدش کلی عذاب وجدان دارم ک چرا سنگین خوردم استایلم بهم نریزه. واسه همین سوال پیش میاد برام ک میخورین چاق نمیشید؟؟ 

ماکارونی    

روغنش زیاد باشه عالی میشه🥹🥹🥹

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونم بپرسم چن کیلو هستین و چن سالتونه؟؟ اضافه وزن ندارین شب غذای سنگین میخورین؟؟ 

شام قورمه سبزی خوردن چه ربطی به اضافه وزن داره

از کالری مورد نیاز بدنت  بیشتر نخوری چاق نمیشی حالا شام ونهارش فرق نداره

بسیار مقوی و سبک عالی برای شب😁👌

ارع عزبزم دیرهم شام میخوریم سبک باشه راحت می خوابیم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
روغنش زیاد باشه عالی میشه🥹🥹🥹

بلههه

با ته دیگ سیب زمینی و سس خرسی

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹

اره درست کن گناه داره شبه چجوری ی ساعته اش درست کردی

فکر میکرد تو فریزر داریم،هر چی گشت پیدا نکرد

یه ساعت و مثال گفتم،البته حبوبات تو زودپز

مطمئنا بیشتر از یه ساعت شده

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

کته گوجه

یعنی استانبولی دیگه درست میگم🙂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
۱۷ سالمه و ۳۵ کیلو  نه کمبود وزن هم دارم 😐🤦🏼‍♀️

ارثی چاق نمیشی. من شبا اکثرا سالا سزار یا غذای سبک میخورم اگه هرشب غذای سنگین بخورم استایلم میریزه بهم. چه خوبه چاق نمیشی 

موقع هایی ک مهمون داریم سنگین میخورم بعدش کلی عذاب وجدان دارم ک چرا سنگین خوردم استایلم بهم نریزه. و ...

من کم غذا میخورم و تاثیری نداره برا اینکه بخوام چاق بشم

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

هیچی رژیمم عصری یچیزی خوردم ولی تو یک تاپیکی تعریف ماکارونی بود هوس کردم خدا کنه نزنه به سرم 🤦‍♀ ...

وای وای خدا بهتون صبر بده واقعا سخته😅😅

عصر آش رشته خوردیم بنابراین خودم و همسرم شام میل نداشتیم ولی برای بچه ها از اسنپ فود خوراک مرغ سفارش دادیم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘