ان شاءالله زودزودخوب میشه تنش سلامت
رفت و امد ازپا درمیایی اونجا اتاق باید بدن مگه ندادن یا نخواستی؟؟؟ بمون برات غذا و خوردنی بیارن تند تند شیر بده بچت زود جون بگیره
برای افزایش شیرتنها داروش اینه ی قاشق غذاخوری رازیانه تو دو استکان اب بجوشون ی استکان بشه صاف کن دم غروب بحور فقط روزی ی بار اینو ی دکترکیاهی بهم گفت گفتم بچم پسره رازیانه خوب نیست گفت ن اینطوری بجوشون روزی یبار ضرر نمیکنه چون برای افزایش شیره عرقش خوب نیست من اوایلش تاچندماه خوردم بعدم هروقت کم میشد میخوردم تاثیرداشت ازداروخونه هیچی نگیر همه رو رفتم ابگوشت سیرابی بخور تو ابگوشت ۱۰ حبه سیرخام بنداز برای غضروف سازی بدن بچت عالیه مرغ رسمی ازشهرستان جایی پیداکن ولی دونه پارس و ذرت نخورده باشن هفته ای دوباربا نخود بپز یا ابگوشتی یا برنجی اب و نخود و گوشتشو بخور تا دوماه کم خونی خودت جبران میشه بچتم به غذا افتاد بهش بده دیگه کم خونی نمیگیره چله بگیر قران بخون اروم بشی ی عقیقه کن براش جای معتبر قواعدشو رعایت کنن پیدانکردی یکی هست کانالشو بگم با ادمین صحبت کن ببین چطوریه
حرزامام جواد به اسمش بگیر
ان شاءالله بلا ازش دوربشه خدا حفظش کنه
خودتم شبها قبل خواب ی قاشق سزکه سیب خونگی رو با ی قاشق عسل شربت کن بخور فشارت پایینه شیرین ترباشه برای تقویت قلب بچتم خوبه ی قران کوچیکم ببر بالاسرش