2821
2789
عنوان

بچم رفت nicu 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 59 پست
از همه تون ممنونم الهی دعای خیرتون صدبرابرش برگرده بهتون😭 هربار میرم از پشت شیشه میبینمش انگار یکی ...

زیارت عاشورابخون امام حسینو به شیش ماهش قسم بده شفای دخترتو ازخدابگیره

ان شاءالله زودزودخوب میشه قوی باش شیرخودتومیدی شیرتو تقویت کن بچت زودترجون بگیره

برات ازخونه غذا خوراکی میارن؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکترا علتشو چی گفتن؟ الان حالش خوبه ؟خودت شیرمیدی

موقع زایمان آب دورجنین زیاد شده بود میگن به گوارشش فشار اومده😭😭😭

خودم میرم خونه و ساعات شیردهی میرم بیمارستان چون حجم شیری که بهش میدن کمه سرم هم میگیره

شیرم ندارم زیاد😭

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
از همه تون ممنونم الهی دعای خیرتون صدبرابرش برگرده بهتون😭 هربار میرم از پشت شیشه میبینمش انگار یکی ...

آخی 🥺🥺🥺🥺

به سلامتی اون رفیقی که مجازیه اما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچ کدوم از رفقای واقعیت به گرد پاش هم نمیرسن.......😌😌😍😍
موقع زایمان آب دورجنین زیاد شده بود میگن به گوارشش فشار اومده😭😭😭 خودم میرم خونه و ساعات شیردهی م ...

ان شاءالله زودزودخوب میشه تنش سلامت

رفت و امد ازپا درمیایی اونجا اتاق باید بدن مگه ندادن یا نخواستی؟؟؟ بمون برات غذا و خوردنی بیارن تند تند شیر بده بچت زود جون بگیره 

برای افزایش شیرتنها داروش اینه ی قاشق غذاخوری رازیانه تو دو استکان اب بجوشون ی استکان بشه صاف کن دم غروب بحور فقط روزی ی بار اینو ی دکترکیاهی بهم گفت گفتم بچم پسره رازیانه خوب نیست گفت ن اینطوری بجوشون روزی یبار ضرر نمیکنه چون برای افزایش شیره عرقش خوب نیست من اوایلش تاچندماه خوردم بعدم هروقت کم میشد میخوردم تاثیرداشت ازداروخونه هیچی نگیر همه رو رفتم ابگوشت سیرابی بخور تو ابگوشت ۱۰ حبه سیرخام بنداز برای غضروف سازی بدن بچت عالیه مرغ رسمی ازشهرستان جایی پیداکن ولی دونه پارس و ذرت نخورده باشن هفته ای دوباربا نخود بپز یا ابگوشتی یا برنجی اب و نخود و گوشتشو بخور تا دوماه کم خونی خودت جبران میشه بچتم به غذا افتاد بهش بده دیگه کم خونی نمیگیره چله بگیر قران بخون اروم بشی ی عقیقه کن براش جای معتبر قواعدشو رعایت کنن پیدانکردی یکی هست کانالشو بگم با ادمین صحبت کن ببین چطوریه 

حرزامام جواد به اسمش بگیر 

ان شاءالله بلا ازش دوربشه خدا حفظش کنه

خودتم شبها قبل خواب ی قاشق سزکه سیب خونگی رو با ی قاشق عسل شربت کن بخور فشارت پایینه شیرین ترباشه برای تقویت قلب بچتم خوبه ی قران کوچیکم ببر بالاسرش 

ان شاءالله زودزودخوب میشه تنش سلامت رفت و امد ازپا درمیایی اونجا اتاق باید بدن مگه ندادن یا نخواستی ...

خدا خیرت بده ممنونم از توضیحاتت 

واقعا مرسی🫂

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
خوشبحالت نی نی داری 😔

انشــــــــــاءالله بحق شش ماهه امام حسین (ع) قسمت شما یه نی نی سالم و صالح بشه

خدا خیرت بده ممنونم از توضیحاتت  واقعا مرسی🫂

امیدوارم تنبلی نکنی انجام بدی چون همشون مهم بودن و تاثیرگذار عقیقه بلا و چشم زخم و ازش دور میکنه زودت عقیقه کن حتی شده طلا بفروش 

2828
2791
2779
2792