2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا جدا بشین از همچین شوهرایی

اینا دررررررست نمیشننننن

شوهر حقی نداره دست رو زنش بلند کنه تو هیچ موردی،حتی اگه زن مقصر باشه

این نصیحتو از دل یه زنی میشنوی که دوران عقد کتک خورد،الانم با یه بچه داره کتک میخوره،هیچ موقع عوض نمیشن،تازه الانم واسه اینکه عذاب وجدان نگیره میگه مقصر خودتی که دست روت بلند میکنم....

من دختری بودم که خونه بابام اصلا با صدا بلند بام حرف نمیزدن چه برسه به کتک زدن...

الان یه روز در میون کتک میخورم چون شوهرم یه مریض روانیه که تا عصبانی میشه دستش میجنبه

طلاق عزیزم

من هیچ وقت تو این تاپیک ها نظر نمیدونم میترسم نظر من به ضررش باشه و یه عمر مدیونش بشم اگه با حرف ما رفت طلاق گرفت و یا با حرف ما آشتی کرد موند سر زندگیش و تصمیم اشتباهی بود چی 

میدونم میخوای بگی دوسش دادم.نمیتونم جدا بشم آبروم میره ال میشه بل میشه.پس فکر کنم بهتره خودمونو خسته نکنیم.فردا روز فقط با یه بچه نیایی اینجا

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

الان جدا شی بهتره تا دوسال دیگه با یه بچه افسوس امروز بخوری . حتی یه درصد فکر نکن مردی که دست به زن داره بعدا بهتر میشه بلکه به طرز فجیعی بدتر هم میشه

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

رفیق بازه؟

به خاطر رفیق رو شما دست بلند کرده؟

فاجعه ست

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

خدایا نسلِ اینجور مردای بی عرضه رو برای همیشه ازریشه خُشک کن..بخصوص شوهربیشعوروآشغال منو...الهییییییییی آمین  انشاللله🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
حالا میخای ادامه بدی باهاش یا نه اینو بگوو  چون منم عقدم به طبع درک میکنم شوهرم اینطور بود اول ...

نمیدونم ب خانوادم نگفتم

ولی پدرسوهرم اینا گفتن طلاق بگیر خودمون پشتتیم

من هیچ وقت تو این تاپیک ها نظر نمیدونم میترسم نظر من به ضررش باشه و یه عمر مدیونش بشم اگه با حرف ما ...

طلاق گرفتن از همچین ادمی قطعا درست ترین تصمیم زندگیش خواهد بود. اگه طلاق نگیره فردا میاد همین تاپیکو میرنه اما با این تفاوت که عروسی کرده و بچه داره و خیلی سخت تره جدا شدن اون موقع

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨