2789
عنوان

دوست حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 38 پست
عزیزم ،فقط میخواد اونام بخورن ،کسی هوس نکنه از اطرافیانم

نمیشه رفتی خونه برات بفرسته؟

پیتزا اندازه خودت بگیره بعد خودت تعارف کن بهشون

(ایران دخت) بلندی آسمان جایگاه من است ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.
نه میگم نیستن اونا دیگه نمیان ،این بهتره فکر کنم

اره این اوکی تره

(ایران دخت) بلندی آسمان جایگاه من است ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیشه رفتی خونه برات بفرسته؟ پیتزا اندازه خودت بگیره بعد خودت تعارف کن بهشون

دوست ندارم خانوادم بفهمن ،و اینکه باهام هماهنگم نمیکنه 

کلا خیلی عجیبن ،تا یچیزی میشه میگن تو پسر مردمو ترجیح میدی به ما و مارو میفروشی

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
دوست ندارم خانوادم بفهمن ،و اینکه باهام هماهنگم نمیکنه  کلا خیلی عجیبن ،تا یچیزی میشه میگن تو ...

خانوادتون عجیبن یا دوستاتون؟

اگر دوستاتون عجیبن خب مگه خودشون نمیرن بیرون باهمدیگه؟یعنی چیی

خانوادتون عجیبن یا دوستاتون؟ اگر دوستاتون عجیبن خب مگه خودشون نمیرن بیرون باهمدیگه؟یعنی چیی

دوستام عجیب و بی منطق هستن ،خیلی زیاد و باید بزارم کنار

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
آخه متوجه میشن ،سریع انقدر که فضول تشریف دارن ،من اولش فکر کردم دوستیم دیدم نه اینا میرن بیرونم به م ...

خب متوجه بشن عزيزم

به دوست پسرت توضيح بده بگو از امروز دوستام جدا غذا سفارش ميدن و يا يه بهونه اي جور كن.. 

عزت نفس و اعتماد به نفست كجاست ،أصلا دليلي نداره كه به كسايي كه اينجوري هستن خوبي كنين ، اين نشون دهنده ضعف شماست وگرنه اين چيزا تعارف برنميداره..احترام بذارن دلسوز باشن دوست حساب ميشن در غير اين صورت يك اشنا حساب ميان و نيازي نيس غذاشون از طرف تو تامين بشه 

دوستام عجیب و بی منطق هستن ،خیلی زیاد و باید بزارم کنار

نگو دوست بنظرم بگو اشنا

اره حتما اینکارو بکن

راستی پایدار باشید با پارتنرتون❤

خب متوجه بشن عزيزم به دوست پسرت توضيح بده بگو از امروز دوستام جدا غذا سفارش ميدن و يا يه بهونه اي ج ...

واقعا باید بهونه جور کنم ،بعد اگه خودم سفارش میدادم خوب بود و دست خودم بود

نگو دوست بنظرم بگو اشنا اره حتما اینکارو بکن راستی پایدار باشید با پارتنرتون❤

مرسی عزیزم بابت راهنماییت ،ذهنم باز شد💕