2821
2789
مگه بازم کار داره؟

والا نمیدونم من اوت تایید سوابق که مبلغ 50میخپاست رو پرداخت نکردم میترسم ناقص باشه 

درحالیکه هک کد رهگیری دارم هم ترمیم کردم و واسه 5درس 250زدم 

متاهل 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله

شما پشت کنکوری هستین درسته؟

نمی‌دونم اولین کنکورتون چه سالی بوده،و امسال اوضاعتون چطوره،منم مثل شما امشب ترمیم معدل ثبت نام کردم،تو یه تاپیک قدیمی دیدم درباره‌ی بی‌حوصلگی درس خوندن حرف زده بودید 

تونستید این مشکلو از بین ببرید؟

شما پشت کنکوری هستین درسته؟ نمی‌دونم اولین کنکورتون چه سالی بوده،و امسال اوضاعتون چطوره،منم مثل شما ...

آره پشت کنکورم اولین کنکورم سال 99 بود سومین کنکورمه امسال

نه هنوزم موقع درس خوندن خیلی خسته میشم ولی خب با قهوه اینا یکم بهتره 

آره پشت کنکورم اولین کنکورم سال 99 بود سومین کنکورمه امسال نه هنوزم موقع درس خوندن خیلی خسته میشم و ...

آهان منم ۱۴۰۰ فارغ‌التحصیل شدم خسته شدم می‌خوام قبول شم امسال،یه وقتایی می‌خوام درس بخونم خوابم میاد یه وقتا اضطراب دارم یه وقتا نه اضطراب دارم نه خوابم میاد کلافم بریدم دیگه...

آهان منم ۱۴۰۰ فارغ‌التحصیل شدم خسته شدم می‌خوام قبول شم امسال،یه وقتایی می‌خوام درس بخونم خوابم میاد ...

آره منم مثل تو، این مشکلات برای همه هست 

سعی کن از وقتت نهایت استفاده رو ببری، امیدوارم چیزی که دوست داری قبول بشی