2777
2789
عنوان

نظرتون؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 46 پست
حرفایی میزنه درکی میکنه که شاخ در میارم  خیلیییی هوامو داره ولی خدایی چطور میشه با اون قیافه ز ...

بینشو عمل کنه

اعتماد به نفسمو تحت هر شرایطی حفظ می کنم...بینی مو تابستون عمل می کنم... زبانم رو تابستون فول می کنم. برا مهاجرت تحصیلی اقدام می کنم و سپتامبر2024 میرم دانشگاه(چین)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم قبول نکنه چیزی بهش نگفتم هنوز

بهش بگو اگه دماغتون رو عمل کنید بیشتر به دلم میشینید

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
اخه اهل این کارا نیس انگار میترسم قبول نکنه

بشتر باهاش صمیمی شو بعد ببرش پیش یه دکتر که طبیعی طبیعی عمل کنه 

اعتماد به نفسمو تحت هر شرایطی حفظ می کنم...بینی مو تابستون عمل می کنم... زبانم رو تابستون فول می کنم. برا مهاجرت تحصیلی اقدام می کنم و سپتامبر2024 میرم دانشگاه(چین)
چرا

هم از لحاظ سن هم از لحاظ چهره نظرمو گفتم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
مشکل قیافش بینی شه وگرنه چشم ابروش خیای خوبه رنگیه میگم بینی عمل بره خوب میشه ولی باز میگم نه نمی ...

نمیدونم والا بلخره خودت میخوای زندگی کنی همه جوانب رو بسنج اگه دلت باهاشه کع یه عمل بینی هم کاری ندارا که راضیش میکنی 

زندگی را ارزش غم خوردن نیست آنقدر محکم بخند تا ندانی غم چیست💜
زشت نیس؟وای خجالت میکشم بگم برنخوره بهش چون من خودمم میخوام برم عمل کاش قبول کنه با هم بریم 

خو همینو بگو بگو میخوام عمل کنم اگه مایل باشین شما هم عمل کنید خیلی خوب میشه

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت