2777
2789
مانتو دخترونه امروز خریدم۶۸۰هزارتومان انقدر سردختربدبختم منت گذاشتم که نگو خدا لعنتشون کنه الهی

🙄🙄

چقد زیاااااد

خب دخترتون چ گناهی داره آخه؟

شماباید سعی کنین بگردین مغازه هایی ک ofزدن از اونا خرید کنین

ک بتونین مناسب بخرین

بی شرفن دیگه

بعدش میگن چرازندگیهامون اینجوری شد چرا اینقد مشکلات داریم

مال حرام اینجوری میکنه دیگه

اااه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دوس داشتی پیجتو بذار واسمون

پیج دارم ولی دیگه تو پیج کار نمیذارم ادمینم خواهرم بود وقت نمیکرد رسیدگی کنه فالور جذب کنه 

Poshak_delvan _org

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

🙄🙄 چقد زیاااااد خب دخترتون چ گناهی داره آخه؟ شماباید سعی کنین بگردین مغازه هایی ک ofزدن از اونا ...

بخدا ارزونترینش بود پنج شش تا مغازه رفتم باورت میشه فقط یع ۲۰۰تومنی بود هم کوتاه بود هم خیلی بدترکیب بود

بخدا ارزونترینش بود پنج شش تا مغازه رفتم باورت میشه فقط یع ۲۰۰تومنی بود هم کوتاه بود هم خیلی بدترکیب ...

خدا لعنتشون کنه

این مسئوولای بی کفایتو

چند ساله ک هی میگن باید جلو واردات جنسای خارجی و بی حجابی رو بگیریم ولی هیچ کاری نمیکنن

الان شما بخوای توی هرشهری یه مانتو و لباس مناسب واسه بچه هات بگیری پیدا نمیکنی

باورکنین یه مانتوای بی ارزش و بنجل ک فقط تنها خاصیتش دکمه نداشتته رو چندبرابر میفروشن ب مردم واسه اینکه مدشده

خدا لعنتشون کنه این مسئوولای بی کفایتو چند ساله ک هی میگن باید جلو واردات جنسای خارجی و بی حجابی ر ...

عزیزم وارداتو ممنوع کنن که فقط باید مانتو داخلی بخری اونم با قیمت خیلی بالاتر از الان

بنظر من اصلا خوب نیست

خدا لعنتشون کنه این مسئوولای بی کفایتو چند ساله ک هی میگن باید جلو واردات جنسای خارجی و بی حجابی ر ...

اره یه مانتو دکمه دار پیدا نکردم 

تقصیر مردم خودمونه یع زنه همسایمونه دیشب رفتم مغازش بخدا سه تکه اشغالی میگفت ۷۵۰تومان تازه میگفت قیمت پارساله دارم قیمت دلار ۴۵هزارتومن میفروشم

برا عید برا دخترم سه تکه خرید۱۸۰۰نفری بخدا اگه یکی دو دست لباس خوب هم نداشته باشن مردم حرف درمیارن مجبوری ازشکمت بزنی پول بدی واسه لباس بچت خدا لعنتشون کنه

عزیزم وارداتو ممنوع کنن که فقط باید مانتو داخلی بخری اونم با قیمت خیلی بالاتر از الان بنظر من اصلا ...

آره اینم درسته

ک اگه وارداتو ممنوع کنن باز گرونتر میشه

آخه الانم ک جنس قاچاق بنجل میاد دوبرابرم میدن ب خلق الله

نمیدونم بخدا راهکارش چیه

اره یه مانتو دکمه دار پیدا نکردم  تقصیر مردم خودمونه یع زنه همسایمونه دیشب رفتم مغازش بخدا سه ...

زیاد نواس به حرف مردم توجه کرد

اونا همیشه حرف دارن واسه گفتن

ب نظرم تنها راهش اینه ک توی کانالا ک ارزونتر پیدا میشه خرید کرد

نه مغازه