2777
2789
عنوان

*پیش دبستانی *

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 33 پست
میگفت دو هفته اول تا قانون یاد بگیرن زنگ تفریح با دبستان جدا هستن ولی بعدش زنگ نفریحشون یکی میشه

شرایط ورود به مدرسه رو برای بچت توضیح بده ک مراقب باشه کسی هلش نده الکی بدو بدو نکنه یا استفاده از توالت مراقب جای خصوصیش باشه یا اگه چیزی شد سریع داخل مدرسه به معاون و مدیر اطلاع بده و تو خونه حتما براتون بازگو کنه

مدرسه پسر بزرگم دوسه تا سال بالایی بودن ک بچه ها میرفتن توالت اینا درارو باز میکردن نگاشون میکردن پسر من فوبیا گرفته بود از شدت دل درد حتی توالت نمیرفت چون قبلا بهش گفته بودم یا درو قفل کن یا نرو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شرایط ورود به مدرسه رو برای بچت توضیح بده ک مراقب باشه کسی هلش نده الکی بدو بدو نکنه یا استفاده از ت ...

اخه خیلی کوچولو هست

اصلا گوش نمیده که 

مثلا تو خونه کلی بدو بدو میکنه و من هزار بار بهش میگم یه چیزیت میشه ولی اصلا گوش نمیده

اخه خیلی کوچولو هست اصلا گوش نمیده که  مثلا تو خونه کلی بدو بدو میکنه و من هزار بار بهش میگم ...

تو این چندروزی ک مدرسه باز هست ببرش یه ساعتی محیطو ببینه 

دانش اموزارو ببینه و اونجا براش توضیح بده 

پسرکوچیکه منم پیش ۲ هست بردم نشونش دادم براش توضیح دادم تو خونه اصلا حرف شنوی نداره ولی اونجا ک رفتیم برای یه هفته هرروز صبح میدید الان میگه دوست داره زودتر بره اونجا