2777
2789
عنوان

دعای توسل ❤️❤️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 27 پست

اسمم زینب برای آرامش قلبم واینکه مشکلم حل شه و بتونم ازدواج کنم و اینکه ازدواج عشقم جور نشه و برگرده💔🥺منم برات دعا میکنم مهربون 🤲🏻💚

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@نون_بربریییی     @گمشده8804     @sbmimi     @nazroz20   ...

مرسی دورت بگردم 

خیلی لطف کردی در حقم 

انشالله حاجت روا شی منم تو نمازم به یادت بودم اولین اسم اومدی تو ذهنم

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
مرسی دورت بگردم  خیلی لطف کردی در حقم  انشالله حاجت روا شی منم تو نمازم به یادت بودم اول ...

مرسی قربونت برم 🥲✨

ان شاالله حاجت روا بشی ❤️✨

امشب خیلی دلم شکسته خیلی 

narnia_18 هستم تعلیق شدم😂💔

مرسی قربونت برم 🥲✨ ان شاالله حاجت روا بشی ❤️✨ امشب خیلی دلم شکسته خیلی 

منم انقد دلم شکست سر نماز گریه کردم صدامو ساختمونو برداشت 

الهی فردا تولد حضرت معصومه روز جشن تو باشه قربونت برم انشالله فردا عیدیتو بده 

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
منم انقد دلم شکست سر نماز گریه کردم صدامو ساختمونو برداشت  الهی فردا تولد حضرت معصومه روز جشن ...

قربونت بشم الهی دلت شاد بشه❤️🤲✨

ممنونم

@قشنگی_شبهای_کویر   ان شاالله مادرتون صحیح و سالم از اتاق عمل بیاد و سلامتیشون رو به دست بیار ...

سلام عزیزم، ممنون که دعا میکنید حاجت روا باشید. 

مامانم بعد شش هفت ساعت عمل و دو سه ساعت ریکاوری رفت آی سیو، تنفسشون با تراک هست غذا با لوله و گاواژ من را نذاشتن ببینمش ولی پرستار گفت خیلی خونریزی داشته و خیلی هم زخم داره حتی نمیزارن تا یکی دو روز دیگه بهوش بیاد بهش بیهوشی میزنن 😭😭😭 چقدر دیشب تا صبح نالید از درد. نمیدونم چطور دوام آوردم قالب تهی نکردم، اشک چشمم خشک شده، 

بازم خدارا صد هزار مرتبه شکر نفس میکشه. انشالله خدا یک گوشه نظر نگاهمون کنه حالش بهتر بشه اینبار خوب خوب بشه.

سلام عزیزم، ممنون که دعا میکنید حاجت روا باشید.  مامانم بعد شش هفت ساعت عمل و دو سه ساعت ریکاو ...

ان شاالله صحیح و سالم برمیگرده به آغوشتون✨🤲❤️

ممنونم عزیزه دلم یادم کردی قبول باشه الهی بحق امیرالمومنین حاجت روا بشی دلت شاد بشه عزیزه دلم ..منم دعا کن ...من دوستان رو خیلی جاها تگ نمیکنم میبینم صداشون کردین ک هی زحمتشون ندم .ولی دعا گوی همگی هستم اگه لایق باشم

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋

سلام عزیزم مرسی که برام دعا میکنی لطفا حاجتتو خیلب واضح بهم بگو تا من برات دعا کنم روایت داریم که وقتی دارین دعا میکنید واضح و شفاف دعا کنید عزززیزم

حاجت منم اینکه کار تو افق کوروش کرمانشاه که درخواست دادم بگیره برام و برای همیشه با همسرم به شهر کرمانشا نقل مکان و کنیم

خدایا من جز تو کسیو ندارم تو بخواه برای من توبساز برای من صالح منو با خواسته ی من یکی کن به تو ایمان دارم معبودم