gooolpariii مدیر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 898 عنوان سهمیه ۲۵ درصد | مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 18 پست لطفا تجربه هاتون رو بگید از اطرافیانتون که سهیمه ۲۵ درصد داشتن چیکار کردن ؟ چی قبول شدن ؟ درس خون بودن؟ دختران مازندران🌱 کاربری دست ۳ تا دختر خاله هست😎 1403/02/20 | 20:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
squirrel2005 عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 920 بله😏 تازه می دونی توی دانشگاهم با سهمیه نمرات زیر دهو پاس می کنن با سهمیه صد درصد (اینجا بیست و پن ... بگو دوزار میارزین آخه شماها😕 مردمو ب کشتن بدین ازم پرسید به خودت افتخار میکنی؟ گفتم خیلی زیاد:) گفت چرا؟ گفتم چون هیچکس نمیدونه من چندبار شکستم و دوباره بلند شدم و خودمو ساختم تا اینی باشم )
چیپسجعفریوپیاز عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 5142 بله😏 تازه می دونی توی دانشگاهم با سهمیه نمرات زیر دهو پاس می کنن با سهمیه صد درصد (اینجا بیست و پن ... اون اخرش یه عزیز یه خانواده ای رو قراره بکشه
شلوار_مش_رجب عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 2678 اون اخرش یه عزیز یه خانواده ای رو قراره بکشه دقیقا من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخپر خویش میکشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیدههای دروغین مشوشم ❤️🔥 "سیاوش کسرایی"
شلوار_مش_رجب عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 2678 بگو دوزار میارزین آخه شماها😕 مردمو ب کشتن بدین من می گم بهشون کمک هزینه بدن چه می دونم کتاب تست رایگان کلاس تست رایگان و... ولی رتبه کنکورو خودشون به دست بیارن من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخپر خویش میکشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیدههای دروغین مشوشم ❤️🔥 "سیاوش کسرایی"