zizi100 مدیر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92997 عنوان بیاید دردودل | مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 30 پست سلام بچه ها خیلی دلم گرفته من یک کلمه به خواهرم گفتم فلان مهمان میخواد بیاد خونمون یک دعوایی شد بین خودشو ومامانم که نگید خیلی دلم گرفت کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ. 1396/04/10 | 20:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گندم_وحشی عضویت: 1396/04/14 تعداد پست: 237 من صداش کردم گفتم بیا این میخواد بیاد خونمون من نفهمیدم چه ربطی داشت؟! خیلی بیخود بود :| خب مهمون میاد که بیاد درس میخونه که بخونه مگه قراره دست به کمر کنار مهمون شما وایسه که دعوا راه بندازه واسه درسش؟!