2821
2789
عنوان

ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 29 پست
چجوری عکسمو پاک کنم؟

یا اون سه نقطه پایین بزن اگه گزینه حذف بود که هیچی اگه نبود چند روز دیگه سعی کن اگه بازم نشد از نی نی یار بخواه پاکش کنه .

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نی نی یار رو از کجا پیدا کنم؟من تازه عضو شدم بلد نیستم

منم فقط یکیشون میشناسم ، همرو برات تگ میکنم ببینیم کدومشون جوابت میده .

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
بد نشدی واقعا چرا انقدر خودتو اذیت میکنی؟

سلام عزیزم مگه تاپیکم دوباره اومده بالا من دیگه عادت کردم به چشمام مث قبل ناراحت نیستم😂😂فقط دیروز میخواستم یکی از نی نی یارهارو تگ کنم عکسمو پاک کنه نتونستم 😁شاید این باعث شده دوباره براتون بیاد

قشنگ شده چهرت خندونتر شده خوبه بی خودی حساسی خودت بعد یه مدت به قیافت عادت میکنی،،مهم اینه که چشمت آ ...

سلام عزیزم مگه تاپیکم دوباره اومده بالا من دیگه عادت کردم به چشمام مث قبل ناراحت نیستم😂😂فقط دیروز میخواستم یکی از نی نی یارهارو تگ کنم عکسمو پاک کنه نتونستم 😁شاید این باعث شده دوباره براتون بیاد

سلام عزیزم مگه تاپیکم دوباره اومده بالا من دیگه عادت کردم به چشمام مث قبل ناراحت نیستم😂😂فقط دیروز ...

اره اومده بود😂خداروشکر که کنار اومدی

من امیدم به خدا... بعد خدا هم به خداست🤍
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز