2777
2789
عنوان

به این ادم بیشعور چی باید گفت؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 87 پست
خوب مگه همون اول قیمت نمیگید؟  که گفته گرونه؟

اول گفت چهل تا میخوام قیمت چهل تا دادم بهش 

الان که صد تا شده طبعا هزینه بیشتره میگه نمیخوام 

خدا الهی لعنتش کنهههههه

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای حالا ۱۰۰ تا ساندویچو چکار میکنی؟؟؟؟ خدا نگذره ازش بی وجدانو حداقل پیام بده بهش بگو بخاطر تو تو ...

خیلی اشغاله الهی درد بگیره 

هزینش کلی شده الان من چه غلطی بکنم دقیقا 

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️
تا شنبه نمیمونه ببری بدی مدرسه بفروشه؟

نه فک نکنم

خیلی اشغاله الهی درد بگیره  هزینش کلی شده الان من چه غلطی بکنم دقیقا

عزیزم امشب خیلی شلوغه اگر تهرانی برو بیرون بفروش غصه ام نخور خجالتم نکش هیچی نمیشه کدوم شهری؟

اول گفت چهل تا میخوام قیمت چهل تا دادم بهش  الان که صد تا شده طبعا هزینه بیشتره میگه نمیخوام&n ...

چقددددددددد ی موجود میتونه احمق و منفور باشه 

یعنی توقع داشته صد تا ساندویچ رو قیمت چل تا بزنی؟

دلم ساندویچ خواست 🥺🥺 ساندویچ چی هست

الهی عزیزم 

نزدیکم بودی باهم تا تهشو میخوردیم 🥲💔 

مرغ

2790
2778
2791
2779
2792