2777
2789

با این دستوری که من میفرستم امتحان کن، مطمئنم خوب میشه، تازه من با آرد نونوایی و سنگک هم درست نمیکنم، با آرد شیرینی درست میکنم

اول از همه 

یک پیمانه شکر

دو پيمانه آب

پور هل یا دونه‌ی هل مقداری 

زعفران دم کرده 4 5 تا قاشق غذاخوری 

اول اینارو بذار روی گاز با شعله متوسط به جوش بیاد و شکرش کامل حل شه، جوش که اومد خاموش کن لازم نیست زیاد بجوشه، بعد نصف استکان بهش گلاب اضافه کن و بذار کنار 

حالا توی یه تابه که دیواره هاش بلنده دو لیوان آرد بریز و مرتب هم بزن تا رنگش کرمی بشه و بوی خامی آرد بره، شعله ش هم ملایم باشه

رنگ آرد که کرمی شد از روی شعله بردار، آرد و الک کن تا گوله هاش کامل از بین بره( حتما این مرحله رو انجام بده)و دوباره بریز توی تابه و بهش یک تا یک و نیم لیوان روغن اضافه کن میتونی کره هم بزنی یه خورده، مخلوط آرد و روغن باید شل و روون باشه مثل ارده ی کنجد، اگه سفت بود کم کم بهش روغن اضافه کن

و بذار یه چند دقیقه ای آرد توی روغن سرخ شه، اگه میخوای پررنگ شه که بیشتر بذار روی شعله بمونه، اگه نه کمتر.... حالا زیر تابه رو کم کن و شربت رو با ملاقه و با احتیاط به مخلوط آرد و روغن اضافه کن تا کامل به خوردش بره و مدام هم بزن تا اگه گوله داره گوله هاش باز شه 

یکم که حلوا خودشو گرفت، تابه رو دو دستی بردار و به حالت گهواره تکون بده تا حلوا خودشو جمع کنه مثل این عکس، اینجوری که شد آماده ست 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چندبار درست کردم نمیدونم چرا یجوری شد😥 یسوال چرا نرم نمیشه زیاد؟

توی همین تاپیک پست بالاتر دستور حلوای خودمو گذاشتم، ببین ،یبار اینم امتحان کن ببین چطور میشه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با این دستوری که من میفرستم امتحان کن، مطمئنم خوب میشه، تازه من با آرد نونوایی و سنگک هم درست نمیکنم ...

ممنون عزیزم، خیلی لطف کردی.

حتما درست میکنم، خدا خیرت بده♥️😘