2777
2789
عنوان

دعای توسل میخونم بیاید نیتتونو بگید❤

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 48 پست
زهرا هستم. دعا کن ۴ماه بارداریم ب سلامت تموم بشه هرروز ی درد میاد سراغم     بخاطر سلامتی ...

نگرانی بیشتر ازهمه واسه نینی ضرر داره گلم اروم باش توکل کن بخدا تااون هست از چیزی نترس و باارامش مراقب خودت و بچه باش❤

انشاالله بسلامت زایمان میکنی و نینیتو بغل میگیری❤خواهشا واسم دعاکن الان دعای شما بیشتر خریدار داره❤

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
خواهش میکنم برای حاجت خواهرای عزیزم دعا کن .الهی حاجت روا بشی .. @نون_بربریییی     @ا ...

برای شما و استارتر فراز صد جوشن کبیرو خوندم.⚘⚘⚘⚘

یا حَلِیماً لَایعْجَلُ، یا جَوَاداً لَایبْخَلُ، یا صادِقاً لَا یخْلِفُ، یا وَهَّاباً لَایمَلُّ، یا قاهِراً لَایغْلَبُ، یا عَظِیماً لَایوصَفُ، یا عَدْلاً لَا یحِیفُ، یا غَنِیاً لَایفْتَقِرُ، یا کبِیراً لَایصْغُرُ، یا حافِظاً لَایغْفُلُ، سُبْحانَک یا لَا إِلهَ إِلّا أَنْتَ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ خَلِّصْنا مِنَ النَّارِ یا رَبِّ.

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم لطف میکنی❤ انشاالله بهترین مرد بزودی سر راهت قرار بگیره و خوشبخت بشی عزیزم❤

ممنونم عزیزه دلم

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
خواهش میکنم برای حاجت خواهرای عزیزم دعا کن .الهی حاجت روا بشی .. @نون_بربریییی     @ا ...

اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ بِاسْمِکَ یا اَللّهُ یا رَحْمنُ یا رَحیمُ یا کَریمُ یا مُقیمُ یا عَظیمُ یا قَدیمُ یا عَلیمُ یا حَلیمُ یا حَکیمُ سُبْحانَکَ یا لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ خَلِّصْنا مِنَ النّارِ یا رَبِّ

خدایا از تو خواستارم به نامت،‌ای خدا،‌ای بخشنده،‌ای مهربان،‌ای گرامی،‌ای پایدار،‌ای بزرگ،‌ای دیرینه‏‌ای دانا،‌ای شکیفا،‌ای فرزانه، منزّهی تو‌ای که معبودی جز تو نیست، فریاد رس فریاد رس، ما را از آتش برهان‏‌ای پروردگار من.

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

برای شما و استارتر فراز صد جوشن کبیرو خوندم.⚘⚘⚘⚘ یا حَلِیماً لَایعْجَلُ، یا جَوَاداً لَایبْخَلُ ...

الهی قربونت برم😢😢چقدر منو شرمنده میکنی

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ بِاسْمِکَ یا اَللّهُ یا رَحْمنُ یا رَحیمُ یا کَریمُ یا مُقیمُ یا عَظیمُ ...

ای جانم چ دعای قشنگی فدات بشم

انشاالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی عزیزم،لطف میکنی❤

💗💗💗فدات

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

ممنون میشم برای برگشت کامل سلامتیم دعا کنی ،سلامت سلامت بشم ،خدا کمکم کنه ،حال جسمیم خوب بشه ،افسردگیم برطرف بشه 

سالیان سال بالای سر بچه هام باشم 

اسمم مریم 

اسم همسرمم هادی ،ممنون میشم براش دعا کنید همیشه سلامت باشه وسایش بالای سرمنو و بچه هام خدا به کارش روزی حلال وخیر وبرکت بده ،حالا که داره شب و روز زحمت می‌کشه خدا کمکش کنه ،بدهیهاشو بده 

برای آرامش وسلامتی بچه هام وعاقبت بخیریشون که خدا می‌دونه جز همسرم و بچه هام کسی وتو زندگی ندارم 

با سلامتی من وخوب شدنم دلشون شاد بشه

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

نگرانی بیشتر ازهمه واسه نینی ضرر داره گلم اروم باش توکل کن بخدا تااون هست از چیزی نترس و باارامش مرا ...

عزیزی.

ان شالله ک ب خواسته ی دلتون برسید و ب همین زودیا حاجت روا بشید  

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

ممنون میشم برای برگشت کامل سلامتیم دعا کنی ،سلامت سلامت بشم ،خدا کمکم کنه ،حال جسمیم خوب بشه ،افسردگ ...

انشاالله همه مشکلاتتون حل بشه عزیزم و همیشه سلامت باشید❤

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤