2777
2789
عنوان

بیاید عکس از چت با مشتری بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 3681 بازدید | 100 پست

اسییییییی شده برو دادگاه شکایت کنننن   ولی نزار گوه اضاف بخورررررر  زنیکه کص‌خل  میخواد زرنگ بازی دربیاره بران  

تینو شکایت کنی کامل حق با توعه  خودش ناراضبه تازه اون بایو از تو معذرت خواهی کنه   ب هیچ عنوان هزاری هم بهش نده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب آدم بی انصافیه خب میخواست نره پست و صبر میکرد بیارن شما هم عجله کردی که پول رو بهش پس دادی

بخدا بعضی وقتا میشه خود برنامه که کد رهگیری نزنی فکر میکنه نفرستادی لغو میکنه ولی به نشتری نیگم سریع واریز میکنه این نمیدونم چه حیونیه

چه رویی داره، منم یه بار خواستم لباسی رو مرجوع کنم رفتم پست با هزینه خودم پس فرستادم

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

امیدوارم ایشون تاپیک رو ببینند و بدونن این باج گیری شون قطعا مصداق سرقت هست و حتی این دنیا هم دست شما بهشون نرسه اون دنیا بشدت از این رفتار زشت و دور از انسانیت شون متضرر خواهند شد. خدا به فریادشون برسه واقعا.

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
داخل باسلام غرفه دارم بزن ارام گالری

بزار منم الان نگا میکنم ولی چه حوصله ای دارایی‌های دمت گرم بابا من بودم اینقد میرفتم رو مخم به فحش می‌بستم بلاکش میکردم 

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
بخدا بعضی وقتا میشه خود برنامه که کد رهگیری نزنی فکر میکنه نفرستادی لغو میکنه ولی به نشتری نیگم سریع ...

منم اونجا غرفه دارم

حتما کد رهگیری رو بذار که اینجوری به مشکل برنخوری با این دیونه وضعا