2777
2789

چرا فک میکنین چون طرف بچه داره در هیچ صورت ممکن نباید طلاق بگیره، چرا فک میکنین طلاق چیز وحشتناکیه و بچه بدبخت میشه؟ از کجا شرایط اون خونه رو میدونین؟ چه بسا با جدا شدن اوضاع برای بچه هم بهتر شه و پدر مادر با آرامش بیشتری نوبتی به بچه برسن. زمان قدیم نیست که بعد طلاق، بچه تک والد بشه. چرا به این فکر نمیکنین که زنی که روح و روان و جسمش داغون و مچالست نمیتونه مادری کنه.  ممکنه هزار مرض جنسی بگیره از شوهر خیانتکارش، منکه حس شریک گناه زنا بودن حتی بهم دست میده. علاوه بر این خیانت فقط جنسی نیست... وقتی روح و روان مرد درگیر طرفه و فقط جسمش گاهی تو منزل حضور داره و نه زنشو میبینه نه بچه هاشو اون دیگه چه زندگی ای هست... بابا دایه دلسوزتر از مادر نشین، بخدا هیچکی دلسوزتر از اون مادر به بچه هاش نیست،،، حتما سبک سنگین کرده صلاح دیده که یا بچه ها رو نبره یا مثلا یکیشونو که دختره ببره بخاطر امنیت جنسیش.چند تا بچه ببره چجوری بره سرکار توی کدوم خونه... تو جوب نمیندازه که، میزاره خونه باباشون بچه ها رو، خود بیچارشه که آواره اینور اونوره تا خودشو بازسازی کنه وشغلی جور کنه و بعد با شوهره توافق کنع راجع به نحوه نگهداری بچه ها. 

خستم از زندگی

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حرفت درسته

ولی بعضیا جایی برا رفتن ندارن 

ترجیح میدن خودشونو بزنن به کوری و تحمل کنن تا وقتی که یه در جدیدی به زندگیشون باز بشه

وگرنه تحمل خیانت راحت نیست

البته منم موافق موندن نیستم

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

اگه شوهر بده تحت هیچ شرایطی زن نباید با شوهر بسازه اونم بخاطر بچه ی .... اون بچه ها هم دارن زجر میشکن

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

خدا به حیوان شهوت داد عقل نداد

به فرشته عقل داد شهوت نداد

ولی به انسان هم عقل داد هم شهوت

حالا اگه شهوتت به عقلت غلبه کرد و رفتی خیانت کردی از حیوان کمتری

و اگر عقلت به شهوتت غلبه کرد از فرشته بالاتری

زن و مرد هم نداره

چون از نزدیک شاهد همچین ویزیغ بودم میگم تا ابد حق 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

کی حس ششمش خوبه...؟

چطور وقتی زحمت بارداری و زایمانا رو میکشه آدم نیست اجازه تعیین اسم بچه رو داشته باشه، اجازه نداره خودشو از بیمارستان ترخیص کنه، اینجوره پس حضانت بچه ها باپدر نیست؟ خب پس زن موظف به نگهداری بچه ها نیست و این فقط یا از زوی توافقه یا حس و عواطف مادرانه و داره لطف میکنه. میخواد برای مردا یا زنای ضد زن سنگین در بیاد حرفم بیاد، ولی حقیقته

اگه شوهر بده تحت هیچ شرایطی زن نباید با شوهر بسازه اونم بخاطر بچه ی .... اون بچه ها هم دارن زجر میشک ...

راجع به اونایی که بعد بچه فهمیدن نمیشه همجین قضاوتی کرد... منکه حتی میترسم راجع به اونایی که قبل بچه هم فهمیدن قضاوت کنن چون واقعا از قضاوت میترسم یاد اون حرف امام صادق می افتم. 

من مث شما فک میکردم

ولی از وقتی دیدم اون نامادری بچه رو کُشت میگم مادر نباید بچه هاشو به هوا پدر بزاره بره

مگر بچه ها بزرگ باشن از پس خودشون بربیان که زیر دست هر آشغالی نمونن

اگه بچه هات کوچیکن ببرشون هر جور شده

نه خانم این اشتباهه 

ینی چی جدا نشو 

ینی چی به خاطر بچه هات 

ینی چی به خاطر آبرو خودت و خانواده ت 

ینی چی یه زن مطلقه بدبخته

توجه به این نظرات ینی بی ارزش کردن خودتون 

ینی اجازه دادن به طرف مقابل که شما رو له کنه 

ینی هرکاری دوس داری انجام بده 

هیچ کدوم از اینا در برابر ظلمی که به اون خانم شده هیچ ارزشی نداره 

متاسفانه بعضیا هنوز همون دیدگاه قدیمی رو به جدایی دارن 

نه 

جدایی گاهی میتونه یه شروع باشه واسه یه زندگی جدید با یه آدم جدید دور از تنش فکری 

یا حتی یه زندگی جدید به تنهایی ولی دور از تنش 

اگه زن جایی روبرای رفتن داشته باشه اگه حمایت بشه بهترین کاررفتنه ولی اگه راهی نباشه جایی نباشه حمایتی نشه هم خودخانوم وهم بچه هااذیت میشن وکاردرستی نیست جدایی