2777
2789
عنوان

سخته وعاشق اینم‌مثل خودش شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 33 پست
میخواد حرصتو در بیاره شوخی میکنه ب دل نگیر منم با اینکه همسرم دوسم داره خییلیی اما از این حرفا میزن ...

من شدم مثل خودش سرد قبلا خیلی ناراحت میشدم بهم میریختن از بیتوجهیش یا ایکه میفهمیدم خودارضایی کرده ومن اینجا اذیتم ولی الان ذره ای برام نیست اینقدر خودمو سرگرم وخستن میکم شبا سرم متکا نرسیده بیهوشم،ولی دلم تنگ شد برای روزایی که اگه یکروز نمیدیدمش دیوونه میشدم وکارم به گریه واگه چند روز میشد سرم میکشید ،به قول مشاور الان قدر اون علشق دیوارشو میدونه که نیست

خدایا شکرت🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سختت نیس با بچه؟من معمولا بچه هام نمیبرم اینجور وقتا

سخت که الان چند روزه تو فکرشم ولی دخترم پنج سالشه هنوز مسافرت نرفته همش میگه مامان کجا برن میشه مسافرت و...خیلی اتوبوس دوست داره سوار شه ،پسرم هم یکسالو تیمه اس که نمیشه تنها بزارمش باید ببرمش ،ولی اگه شوهرم میومد شاید بچه هام کمتر اذیت میشدن

خدایا شکرت🌹
وقتی زن دارن چرا خود ارضایی میکنن  ؟  

از مجردیش باهاشه ،الان سه ماهه تو رابطه با من اصلا هیچ لذتی نمیبره وحتی ارضا نمیشه هربارم من پیش قدم شدم دیگه الان اصلا حالم از هرچی رابطه اس بهم میخوره

خدایا شکرت🌹
با دوتا بچه کوچیکه سخته ولی دیگه باید عادت کنم شوهرم اصلا مسافرت دوست نداره

عزیزم سفرت بی خطر و پر از شادی و برکت

الان که میری بهش فکر نکن فکر کن که اونجا امام رضا حاجتتو بده

لطفا اگه جا داشت برا منم دعا کنید خیلیی محتاج دعام

هنوز نا امید نشدم امیدوارم که حاجتمو بگیرم

برام دعا کن

مامان بارانم

من شدم مثل خودش سرد قبلا خیلی ناراحت میشدم بهم میریختن از بیتوجهیش یا ایکه میفهمیدم خودارضایی کرده و ...

ببین مردا همینن

من ماهی یکی دوبار میبینم همسرم خود ارضا.یی میکنه با اینکه براش کم نمیزارم و خیلی هم محبت داریم اما خوب سعی میکنم هر جور شده اینو کم کنم

اما روزایی ک میفهمم بهم میریزم اون روز ببخشید سگ میشم و اصلا اون روز برام درگیره 

سعی کن محبت کنی عیبی نداره ممکنه ک یکم سخت باشه اولش محبتی نشون نده اما بالاخره جواب میگیری

برای اعصاب خودت اینکارو بکن برای زندگیت ک تازه اول زندگی هستی خیلی مونده تا بچت بزرگ بشه عروس یا داماد بگیری خیلی

فارغ ز غوغای جهان

عزیزم سفرت بی خطر و پر از شادی و برکت الان که میری بهش فکر نکن فکر کن که اونجا امام رضا حاجتتو بده ...

چشم عزیزم همش میگم امام رضا هشت سال نشد برم حالا که جورش کرده خودشم کمک میده حتما براتون دعا میکنم وبه نیابت ازتون اگه لایق باشم دو رکعت نماز میخونم 

خدایا شکرت🌹
ببین مردا همینن من ماهی یکی دوبار میبینم همسرم خود ارضا.یی میکنه با اینکه براش کم نمیزارم و خیلی هم ...

من به جرات میکم دیگه هیچ کاری نیست تو رابطه برای لذت بردنش بکنم ولی انگاری جامون عوض شده ببخشیدا اینجوری میگم حتی یه ناز کردن ساده رو انجام نمیده منم ادمم والبته خیلی گرم تر از اون ولی اون کلن پنج دقیقه بشه زود میخواد تموم کنه بلند میشه میگه نمیشه بگیر بخواب میره دسشویی بعدم سرش تو گوشی وخواب فقط سر دردش برام میمونه 

خدایا شکرت🌹
چشم عزیزم همش میگم امام رضا هشت سال نشد برم حالا که جورش کرده خودشم کمک میده حتما براتون دعا میکنم و ...

ممنونم عزیزممم

دعا میکنم خدا بهت آرامش و شادی بده تو زندگی در کنار شوهرت و بچه هات

و سفر عالی داشته باشی

من به جرات میکم دیگه هیچ کاری نیست تو رابطه برای لذت بردنش بکنم ولی انگاری جامون عوض شده ببخشیدا این ...

اینا عوارض خود ارضاییه و همین باعث دوریتون شده

الکی  وقتی که پای گوشی هستی درباره اینکه خود ارضایی چ عوارضی داره و باعث دیر انزال.ی میشه و فلان و اینا حرف بزن

سعی کن غیر مستقیم بهش بگی

فارغ ز غوغای جهان

اینا عوارض خود ارضاییه و همین باعث دوریتون شده الکی  وقتی که پای گوشی هستی درباره اینکه خود ار ...

ما دوازده ساله ازدواج کردیم ولی کلمه ای درباره با رابطمون باهم حرف نمیزنیم اقا میگه بدم میاد دراین باره حرف بزنم چند بارم من گفتم خب من میگم ولی سرش میکنه تو گوشی اصلا حتی گوش نمیده چی میگم ،من هربار که از سرکار میومد چک‌میکردم گوشیشو مثل دیونه ها میشدم میدیدم خوارضایی کرده هربار بهش گفتم میره تو قیافه وقهر ودست پیش میگیره منم بار اخر گفتم من بهم میریزم میبینم خودارضایی کردی حداقل هیستوری گوگلت رو پاک کن تا نفهمم الان واقعا راحت ترم یا به قول معروف مثل کبک سرم زیر برفع 

خدایا شکرت🌹
ما دوازده ساله ازدواج کردیم ولی کلمه ای درباره با رابطمون باهم حرف نمیزنیم اقا میگه بدم میاد دراین ب ...

چی بگم خواهرم واقعا آدم تو کار بعضیا میمونه نمیدونه چی بگه

خودتو با بچت سرگرم کن خودتو پیر نکن اصلا شاد باش بخور بپوش بریز و بپاش کن برای خودت و پسرت زندگی کن♥️

فارغ ز غوغای جهان