2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 35 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عرق نعنا ، کراویع

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

معده رو نابود كردي حالا داري عذاب ميكشي . هوا روشن شد برو از قصابي يه سيرابي تازه بخر و با پرزش آبپز كن و بخور . سيرابي تازه پرزش راحت كنده نميشه . سفته . ولي سيرابي كه تازه نيست دست ميزني بهش پرزش كنده ميشه . موقع شستن تمام پرزها كنده ميشه . راه تشخيص تازه بودنش همينه . يه سيرابي رو تو 2 روز بخور . معده ت به سرعت ترميم ميشه . زخم معده هم داشته باشي و يه هفته هر روز سيرابي بخوري يه هفته اي خوب ميشي . 

سلام عزیزم ارع خیلی بهتر شدم مزونیلدنیگ  انجام دادم چن جلسه عالی بود

سلام عزیزدلم وای چقد خوشحال شدم خداروشکر 

چند ماه میگذره از مزونیدلینگت ؟ فرورفتگیا برنگشته دیگه ؟ چندر درصد صاف شده جاهاشون ؟  شما پلی کیستیک هم داری ؟

تهرانی ؟ پیش کدوم دکتر رفتی ؟ 

لطعا همه سوالامو جواب بده عزیزم خیلی مهمه انقد غصه خوردم کارم ب قرص اعصاب کشیده . یه عکس میفرستم ببین فرورفتگیات دراین حد بوده یا بیشتر یا کمتر ؟ کاش اگه امکانش هست عکس قبل و بعد ازاون قسمت صورتت بذاری ببینم 🥺🥺🥺🥺

سلام عزیزدلم وای چقد خوشحال شدم خداروشکر  چند ماه میگذره از مزونیدلینگت ؟ فرورفتگیا برنگشته دی ...

من حدودن ۱سال پیش۴جلسه رفتم آخرین بارم مهر بود رفتم راضیم کاش زودتر میرفتم البته من دو جلسه هم سابسثژن کردم

کلن زیاد نبودن من خودم زیادی حساس بودم گلم اصفهانم تهران نیسم

متسفانع عکسا باز نشد ک نگا کنم نظر بدم عزیزم 

من حدودن ۱سال پیش۴جلسه رفتم آخرین بارم مهر بود رفتم راضیم کاش زودتر میرفتم البته من دو جلسه هم سابسث ...

بعد ینی برگشت نداشت بعد از تموم شدن جلسات میگن یه ماه بعد ک ورما بره دوباره ب همون شکل قبل برمیگرده

بعد ینی برگشت نداشت بعد از تموم شدن جلسات میگن یه ماه بعد ک ورما بره دوباره ب همون شکل قبل برمیگرده

ارع برمیگرده ولی بعدش مزونیدلینگ انجام بدی عالیع من ک راضیم خیلی بهتر شدم از تو زیاد گوده چجوریه رو گونه هاته فقط؟؟

چون داری با سابسثژن اون چسبندگی های پوست و آزاد می‌کنی از زیر پوست و روی پوست هم داری مزونیدلینگ انجام میدی نتیحش  دو برابر میشع