بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببین اگه با این شرایط باردار باشی واقعا معجزه خداست مطمئن باش حکمت توشه 😍😍 تروخدا فردا برو ...
من ۳ تا بچه دارم واقعا نمیدونم چی بگم هر چی خواست خدا هست حالا اگه شرایطم جور نبود آزمایش یه بی بی دیگه میزنم فقط میگم مولتی ویتامین رنگ ادرارم خیلی زرد غلیظ بود میگم شاید کاذب اون باشه
چه جالب خوشحال شدن؟؟ آخه اون دوتا هست من اینم بیارم میشه ۴ تا خخخخ
یکی از کاربرای تاپیک آی یو ای هم مثل شما یه بچه بعد از ۵ سال باردار شد .توی ۹ ماهگی بچش فهمید بارداره و دوقلو بود . اون دوقلوها ۱۸ ماهشون بود دوباره فهمید بارداره😐الان ۴ تا پسر داره🤣
یکی از کاربرای تاپیک آی یو ای هم مثل شما یه بچه بعد از ۵ سال باردار شد .توی ۹ ماهگی بچش فهمید باردار ...
خدا حفظشون کنه واقعا شرایط سختی داره من که از استرس دل درد گرفتم آخه من تنبلی تخمدان دارم همیشه تاخیر دارم پروژسترون گرفتم بزنم ولی همیشه قبلش بی بی چک میزنم حالا زدم این شد تا فردا یکی دیگه بزنم