2777
2789
اخه اگه بدونی چه شرایطی دارم واقعا حکمت خدارو نمیدونم چیه من بعد ۴ سال با آی وی اف باردار شدم خدا یه ...

یکی از اشناهای ما رحم اجاره کرد . بچه توی رحم اجاره ای چند ماهش بود که خودشم باردار شد . الان فاصله هر دو بچه ۶ ماهه😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا طبیعی باردار باشم باورم نمیشه یه لوله رحمی دارم تنبلی تخمدان هم دارم

ببین اگه با این شرایط باردار باشی واقعا معجزه خداست 

مطمئن باش حکمت توشه 😍😍

تروخدا فردا برو ازمایش بتا بده بعد بیا اینجا بگو چیشد 

منو حتما تگ کن😍

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
یکی از اشناهای ما رحم اجاره کرد . بچه توی رحم اجاره ای چند ماهش بود که خودشم باردار شد . الان فاصله ...

چه جالب خوشحال شدن؟؟ آخه اون دوتا هست من اینم بیارم میشه ۴ تا خخخخ

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ببین اگه با این شرایط باردار باشی واقعا معجزه خداست  مطمئن باش حکمت توشه 😍😍 تروخدا فردا برو ...

من ۳ تا بچه دارم واقعا نمیدونم چی بگم هر چی خواست خدا هست حالا اگه شرایطم جور نبود آزمایش یه بی بی دیگه میزنم فقط میگم مولتی ویتامین رنگ ادرارم خیلی زرد غلیظ بود میگم شاید کاذب اون باشه

چه جالب خوشحال شدن؟؟ آخه اون دوتا هست من اینم بیارم میشه ۴ تا خخخخ

یکی از کاربرای تاپیک آی یو ای هم مثل شما یه بچه بعد از ۵ سال باردار شد .توی ۹ ماهگی بچش فهمید بارداره و دوقلو بود . اون دوقلوها ۱۸ ماهشون بود دوباره فهمید بارداره😐الان ۴ تا پسر داره🤣

یکی از کاربرای تاپیک آی یو ای هم مثل شما یه بچه بعد از ۵ سال باردار شد .توی ۹ ماهگی بچش فهمید باردار ...

خدا حفظشون کنه واقعا شرایط سختی داره من که از استرس دل درد گرفتم آخه من تنبلی تخمدان دارم همیشه تاخیر دارم پروژسترون گرفتم بزنم ولی همیشه قبلش بی بی چک میزنم حالا زدم این شد تا فردا یکی دیگه بزنم

من ۳ تا بچه دارم واقعا نمیدونم چی بگم هر چی خواست خدا هست حالا اگه شرایطم جور نبود آزمایش یه بی بی د ...

توکل کن ب خدا امیدوارم هرچی ب خیر و صلاحه همون باشه 

درکت میکنم سخته با ۳ تا بچه کوچیک 

ما یه اشنا داریم ۴ تا دختر داره ماشالله انقد قشنگن ادم کیف میکنه 

فاصله سنیشون هم کمه 

اولش سخته ولی وقتی بزرگ شن دورت شلوغ باشه کیف میکنی 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤