2777
2789
عنوان

دلم به حال اینایی ک خودکشی میکنن میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی خانمی همسایه ماس

دو تا بچه داره 

بزرگه فلجه کوچیکه هم دستش ی مشکلی داره

امروز میخاسته با قرص خودکشی تا اینکه اونیکی همسایمون ب دادش رسید نجاتش داد

خیلی دلم سوخت اخه خیلی زندگی سختی داره با بچه هاش 

شوهرش هم شغل ازاد ی پول بخور و نمیر میاره سر سفره زن وبچش

اخه این زنه چ گناهی کرده ک زندگیش این شده

اینقدر امروز ناراحت شدم هم واسه خودش هم برا اینایی ک از سر ناچاری و بدبختی دست ب خودکشی میزنن😔😔😔

ای کاش خدا حداقل ی کوچولو حال دلشون رو خوب کنه💔🖤

چجوري خودكشي كرد چرا

شوهر احمقش بهش خیانت کرد اونم با زنداداش خود دختره🥲😔 

با قرص خودکشی کرده بود 

چندین بار قبلش اقدام کرده بود ولی زود فهمیدن بردن معده شو شست و شو دادن، بار آخر متاسفانه خیلی دیر شده بود... 

خیلی شاد و خندون بود هیچ کس باورش نمیشد 

خدا لعنت کنه شوهر و زنداداش و داداشش رو

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

۲بار خودکشی ناموفق داشتمو و کلی پشیمون ازاینکه ی روزی همچین کاری کردم 

خودکشی اشتباه محضه چون ما ساخته شدیم برای زندگی و ب خودمون بستگی داره اونو چطوری بگذرونیم ممکنه خیلی روزا سخت بگذره اما نباید کم بیاریم چون وقتی ب این دنیا اومدیم پس لایق بهترین زندگی هستیم

خدایا شکرت
بله ناراحت کننده هست اش خیلی اون دنیا خدا بهت محل نده

ارع واقعا وحشتناکه اصلا برا همینه دارم اینهمه سختی تحمل میکنن

آنه ! تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت،وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود،اندوه پنهان بود .با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات ،از تنهایی معصومانه دستهایت ،آیا میدانی که در هجوم دردها و غم هایت ،ودر گیرو دار ملال آورِ دوران زندگی ات ،حقیقت زلالیِ دریاچه ی نقره ای نهفته بود؟ آنه اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری،در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی ،و اینک آنه ! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست ،در انتظار تو  ...💛🪴🍀🌿مینیمالیست 🧚‍♀آرزوهایم را به خدایی سپردم که یوسف را از ته چاه به پادشاهی رساند ...            💌 یادداشت های روزانه ام .
ارع واقعا وحشتناکه اصلا برا همینه دارم اینهمه سختی تحمل میکنن

آنه ! تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت،وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود،اندوه پنهان بود .با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات ،از تنهایی معصومانه دستهایت ،آیا میدانی که در هجوم دردها و غم هایت ،ودر گیرو دار ملال آورِ دوران زندگی ات ،حقیقت زلالیِ دریاچه ی نقره ای نهفته بود؟ آنه اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری،در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی ،و اینک آنه ! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست ،در انتظار تو  ...💛🪴🍀🌿مینیمالیست 🧚‍♀آرزوهایم را به خدایی سپردم که یوسف را از ته چاه به پادشاهی رساند ...            💌 یادداشت های روزانه ام .

به نظرم این بی انصافیه کسی که خودکشی میکنه بره جهنم چون یه قاتلم اگه ولی دم ببخشنش بخشیده محسوب میشه و دیگه حتی اعدامشم نمیکنن با اینکه جون یکیو گرفته و اصلا معلوم نیس مقتول بخشیدش یا نه حالا کسی که خودکشی میکنه مقتول و قاتل هر دو خودشه و مسلما خودش رو میبخشه پس چرا باید بره جهنم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...