2777
2789
عنوان

من یک سوال از لرهای عزیز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 29 پست
یه غار دیگه شبیه غار علیصدر همدان کشف شده و مهمتر از علیصدر به کول۶۵ کیلومتر وعمق ابی۷۰ متر ...ولی ن ...

عه چرا بخاطر عتیقه؟من عاشق. عتیقم اما حیف نه علم باستان شناسی دارم نه وسایلشو 

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا شکستن ؟اونا میلیاردی قیمتشونه ،چرا نفروختن؟

چون اونقدر زیااااااد بوده ک طمع داشتن و تو گونی پرمیکردن و با پا فشار میدادن بیشتر جا شه☹️کلیپ دیدم ازش

معلومه که فروختن حیف اون همه اشیا ک همچین بلایی سرشون اومد غارت شد

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
چون اونقدر زیااااااد بوده ک طمع داشتن و تو گونی پرمیکردن و با پا فشار میدادن بیشتر جا شه☹️کلیپ دیدم ...

عجب خری بودن اثار باستانی رو با فرچه تمیز میکنن و به نرمی خاک و گل ازش سوا میکنن بعد این با پا فشار دادن ،همکار من تعریف میکرد رفیقش از حیاط خونشون به کاسه قدیمی با یک قاشق که سرش پری دریایی بود درورد بیست میلیارد فروخت

عجب خری بودن اثار باستانی رو با فرچه تمیز میکنن و به نرمی خاک و گل ازش سوا میکنن بعد این با پا فشار ...

وقتی ی غار پر پیدا کنی فک میکنی با فرچه تمیزشون میکنی و میبری؟🤣🤣

البته اگه سواد داشتن خب میدونستن اشیا سالم هویت این کشور و مردم و مطمئنا ارزش بالاتری داره

خوش بحالشون☺️

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
عجب خری بودن اثار باستانی رو با فرچه تمیز میکنن و به نرمی خاک و گل ازش سوا میکنن بعد این با پا فشار ...

زمانی اینطور تمیز میکنند ک خطر نباشه ولی وقتی بدونی ممکنه گیر بیفتی آثار باستانی به سرعت جمع می‌کنی و الفرار 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

وقتی ی غار پر پیدا کنی فک میکنی با فرچه تمیزشون میکنی و میبری؟🤣🤣 البته اگه سواد داشتن خب میدونستن ...

نه ولی خب با پا به گنج میلیاردی رو فشار نمیدم

زمانی اینطور تمیز میکنند ک خطر نباشه ولی وقتی بدونی ممکنه گیر بیفتی آثار باستانی به سرعت جمع می‌کنی ...

🤣🤣🤣

نه ولی خب با پا به گنج میلیاردی رو فشار نمیدم

ی نفر دونفر نبوده اول ی نفر متوجه میشه بعد انگاری کل اون دهات هجوم میبرن هرکدوم ی گونی بردن هااا خارج از تصور اونقدر زیاد بودن 

انبار کشور بوده