2777
2789
عنوان

کیا عینکین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 30 پست
خب اذیت نمیشی؟ من خودم ۱.۵، ۲ هستم  بعد بارها شده اگه عینک نزنم یکیو ببینم سلام نکننم بد شه🤷 ...

۸ بود انجام دادم بهتر شد 

شد۵ الان فکنم نمیدونم ولی صفر نمبشه یکم میاد پایین

تصویری باش گوشاآام پره

شنیدم قرنیه چشم نازک میشه ولی نمیدونم صحت داره یا نه

عزمزمه برا عمل ایشالا اگه رفتی ، بهم میگی اگه نگفت بده تا استفاده کنم منم چون میخام بزارن برا ۲۰ عمل کنم ببینم این دوسالو میشه لنز گذاشت راحت بود

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم مشکلم چیه، شبکیه سالمه چشمم اوکیه تو معاینه گفتن مشکلی نداره

با عینک هم گاهی تار میبینم، بدون عینکم گاهی تار میبینم

دلیلشو نمیدونم شما اطلاع ندارید خانوما ؟

:)🙂🤍

من آسیگماتم 

دور رو نمیبینم

شماره چشمامم  ۴ .. و ۴ و خورده ایِ

چون اصن از زدن عینک خوشم نمیاد انقدر ضعیف شده

اذیت که خیلی میشم مثلا اینکه ممکنه آشنا ببینم اصن نشناسم 

یا مثلا اینکه انقدر محیط اطرافم تاره 

اینم بگم اصن از لیزیک خوشم نمیاد و بارها سر این موضوع با همسرم دعوام شده

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....

منم 1.5 و هستم احتمالا 2 شدم 

واقعا اذیت میشم بدون عینک همه چیز تار هست

24 ساله شم عمل میکنم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
عزمزمه برا عمل ایشالا اگه رفتی ، بهم میگی اگه نگفت بده تا استفاده کنم منم چون میخام بزارن برا ۲۰ عمل ...

حتما عزیزم برای معاینه که رفتم ازش میپرسم میگم بهت

••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍 goftino.com/c/xJbnEE

حتما عزیزم برای معاینه که رفتم ازش میپرسم میگم بهت

مرررسی قشنگم❤️❤

خیلی وایب مثبتی میدی یاسمن توی تاپیکای زیادی میبینمت و خیلیی ازت خوشم میاد حس میکنم شدیدا آدم گوگولی و مهربونی هستی 🥰

ی حدس دیگه هم راجع بهت زدم برام جالب بود درسته یا ن ، حس میکنم تک فرزندی یا خواهر بزرگتر داری ؟ نه ؟😁😁

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   
مرررسی قشنگم❤️❤ خیلی وایب مثبتی میدی یاسمن توی تاپیکای زیادی میبینمت و خیلیی ازت خوشم میاد حس میکنم ...

😘😘

نظر لطفته عزیزدلم😍🩷 چقد ذوق میکنم این پیامارو میبینم🥹🫂

برادر بزرگ تر دارم عزیزم

نه عمل نکردم قصدشو دارم برای شهریور عمل کنم عینک میزدم بینیمو عمل کردم یه سال لنز گذاشتم بعدش عینک ...

عزیزم مشکل بینیت چی بود ترمیم کردی ،پیش دکتر خودت رفتی برای ترمیم ،الان بهتر شده واینکه هزینش چقدر شد

«اللهم عجل لولیک الفرج»
عزیزم مشکل بینیت چی بود ترمیم کردی ،پیش دکتر خودت رفتی برای ترمیم ،الان بهتر شده واینکه هزینش چقدر ش ...

پروجکشن بینیم زیاد بود و طول بینیم کوتاه

بله الان بهتر شده

نه یه دکتر دیگه

۹۵ تومن

پروجکشن بینیم زیاد بود و طول بینیم کوتاه بله الان بهتر شده نه یه دکتر دیگه ۹۵ تومن

فهمیدم عزیزم یه بار باهم چت کردم وازت پرسیدم و عکس دادی ،خداروشکر الان راضی هستی

«اللهم عجل لولیک الفرج»