2777
2789
عنوان

شام چی دارین؟🍝🍟🍔🍕

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 76 پست
من باردارم ولی هیچی نمیتونم بخورم(غذایهای مفید) الان ضعف کردم ..شاید اگه پیتزا میبود و مجاز بود خورد ...

منم مثل خودت‌باردارم اصلا دلم غذا نمی خواد الان هم بدنم ضعف داره حالم خوب نیست....آرزو به دلم موند یکبار بشینم سر سفره با لذت غذا بخورم

بعضی وقت ها که دلم از تموم دنیا میگیره دلم فقط به خدا می‌سپارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل خودت‌باردارم اصلا دلم غذا نمی خواد الان هم بدنم ضعف داره حالم خوب نیست....آرزو به دلم موند ی ...

دقیقاا من واقعا خیلی گشنم میشه و ضعف میکنم ولی وقتی غذا میخورم اصلا از گلوم پایین نمیره .چند هفته ای ؟

من یکی دارم مارکش هاته و اینک طعم گوشت میشه بگی چحوری درسش کنم؟ ممنون

چند قطره روغن و اندازه یه لیوان اب بریز تو قابلمه وقتی جوش اومد نودلو بریز توش و ادویه همراه نودلو هم بهش اضافه کن و بذار در حدی که دوس داری نرم بشه من تقریبا میذارم ابش خشک بشه فقط یکم اب روی رشته هاش بمونه ولی اگه بخوای حالت سوپ داشته باشه میتونی اب یکم بیشتر بریزی

و اینکه اگه حال داری میتونی سیب زمینی و قارچم سرخ کنی بهش اضاف کنی

دقیقاا من واقعا خیلی گشنم میشه و ضعف میکنم ولی وقتی غذا میخورم اصلا از گلوم پایین نمیره .چند هفته ای ...

۱۳ هفته و ۴ روز...شما چند هفته هستین؟

بعضی وقت ها که دلم از تموم دنیا میگیره دلم فقط به خدا می‌سپارم 
عزیزم منم نودل دارم چحوری درسش کنم 

به جای آب، آب مرغ بریز و توش دلمه هم بریز 

عصاره مرغ الیت یا رب گوجه هم میتونی بزنی 

یکمم فلفل سیاه بزن 

اویشن هم به سلیقت بستگی داره من دوست دارم

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕
بچه ها سایت برای شمام کند شده یا نت من مشکل داره؟

آره کند شده

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕