2777
2789
عنوان

حاجت گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 43 پست

استارترجان ایشالله به اون چیزی که میخوای زودی برسی الهی خوشبخت وعاقبت بخیرشی  برات حمدمیخونم بانفس پاکت دعاکن خونه دارشیم 🥰🙏🙏

خدایا کمک کن یه خونه داشته باشیم ازمستاجری خسته شدم.🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هاله

طاهره

عرفان

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

لطفا منم دعاکن بچه داربشم خسته ام از دکتر رفتن واینهمه مصرف دارو وآزمایش و...دعام کنید تورو خدا 

وقتی پریود میشم انگاردنیاروسرم خراب میشه میشینم ساعت ها تنها یه گوشه غصه میخورم واشک میریزم فرداهم باز نوبت دکتر دارم 

ظهور آقا امام زمان عج 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 

التماس دعا لطفا برای امضام

منم براتون آیه الکرسی و صلوات میفرستم 

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

فاطمه

التماس دعا 

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

((حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‌ وَ نِعْمَ النَّصیرُ)) با اکانت قبلیم نتونستم بیام اکانت جدید ساختم :/
استارترجان ایشالله به اون چیزی که میخوای زودی برسی الهی خوشبخت وعاقبت بخیرشی  برات حمدمیخونم با ...

ممنون عزیزم . فدای محبتت . انشاا.. حاجت رواباشی عزیزم . همچنین همه دوستانی که گرفتاری دارن مشکلشون حل بشه . 

ظهور آقا امام زمان عج  اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها  التماس دعا ل ...

ممنون عزیزم بابت لطفت به من که دعام کردی . انشاا  هرچی که تو دلت هست بهشون برسی