2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی یه لحظه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 52 پست
اینا هیچ ولی میگن بچه ها باید تاوان گناهان مادر و پدرش رو بدن خیلی جالبه، یا میگن امتحان خداست امتحا ...

اتفاقا خیلی طبیعیه که اعمال پدر و مادر روی بچه هاشون اثر بذاره . مثلا شما فرض کن یه خانومی بارداره ، یه دارو میخوره که باعث میشه بچش دور از جون ناقص بشه یا بمیره ، یا شیر میده به بچش و هم زمان یه چیزی مصرف میکنه که از طریق شیر روی بچش اثر میذاره ، یا محیط زندگی ناجوری درست کرده که باعث میشه ، بچه افسرده بشه ، بد تربیت بشه یا هرچی . 

همه اینا اثر کارای اشتباه پدر و مادره روی زندگی بچه ها . منظور این نیست که مثلا بابا فلان جا دروغ گفته ، به خاطرش یه سنگ از آسمون بیاد بخوره توی سر بچش ، منظور همین واکنش های طبیعی هست که کارای ما داره توی این دنیا که بعضی هاش فوری هست و همون لحظه ، بعضیاش ممکنه خیلی طول بکشه که اثرش معلوم بشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اتفاقا خیلی طبیعیه که اعمال پدر و مادر روی بچه هاشون اثر بذاره . مثلا شما فرض کن یه خانومی بارداره ، ...

اونوقت اونایی که همه این جیزارو رعایت میکنن ولی بازم بچشون مشکل داره

یا کسانی که اصلا رعایت نمیکنن ولی ۳،۴تا هم به دنیا میارن همشون سالمن چی؟

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونوقت اونایی که همه این جیزارو رعایت میکنن ولی بازم بچشون مشکل داره یا کسانی که اصلا رعایت نمیکنن ...

مگه میشه دختر خوب ؟ مثلا ما یه آشنا داشتیم ، این بنده خدا نمی دونست بارداره ، داروی اعصاب مصرف میکرد ، بعدا که فهمید قطع کرد ولی وقتی بچه به دنیا اومد دستای بچه تشکیل نشده بود ، دکترا گفتن به خاطر اون دارویی بوده که خورده . خوب هر کسی که اول بارداری اون دارو رو میخورد بچش همین مشکل رو پیدا میکرد . اثر شیمیایی اون دارو هست یا مثلا یه مستند بود ، طرف معتاد بود ، حالا بچه به دنیا اومده بود ، اونم معتاد شده بود ، میگفت نوزاد یه روزه باید ترک کنه . 

حالا ممکنه یکی همه چی رو رعایت کنه بازم بچش مشکل داشته باشه ، به خاطر رعایت کردنش که نیست ، ممکنه یه ژن نهفته از نسل های قبل داشته باشه یا کلی دلیل دیگه . نکتش اینه که اگه اون رعایت ها رو نمیکرد ، در کنار این مشکلی که داره ، کلی مشکل دیگه هم پیش میومد براش

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
مگه میشه دختر خوب ؟ مثلا ما یه آشنا داشتیم ، این بنده خدا نمی دونست بارداره ، داروی اعصاب مصرف میکرد ...

من کاملا رعایت کرده بودم کاملا

ولی پسرم اوتیسم شد بله میشه چرا نشه 

۸تا فوق تخصص رفتم ولی هیچی چون همه چیز و رعایت کرده بودم نه ارثی و وراثتی بود نه ژنتیکی

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.

من کاملا رعایت کرده بودم کاملا ولی پسرم اوتیسم شد بله میشه چرا نشه  ۸تا فوق تخصص رفتم ولی هیچ ...

عزیزم علم آدما محدوده ، خیلی از بیماری هایی که الان آدما دلیلش رو میدونن و درمان دارن براش ، چند سال پیش اصلا شناخته شده نبوده . اون موقع هم این بیماری ها وجود داشتن ولی کسی دلیلی نداشت براش ولی الان شناخته شده هستن . الان هم همینطوره . مطمئن باش خیلی از بیماری ها یا مشکلاتی که الان هست و درمانی ندارن یا دلیلش رو دکترا نمی دونن ، چند سال دیگه اطلاعات خیلی بیشتری دربارشون پیدا میکنن

عزیزم علم آدما محدوده ، خیلی از بیماری هایی که الان آدما دلیلش رو میدونن و درمان دارن براش ، چند سال ...

عزیزم بیماریهایی مثل اوتیسم وجود نداشت بخاطر زندگی ماشینی و عوامل محیطی و آلودگی و امواج مضر به وجود اومد که روز به روز هم رشدش بیشتره آمار بالاتر میره

عزیزم بیماریهایی مثل اوتیسم وجود نداشت بخاطر زندگی ماشینی و عوامل محیطی و آلودگی و امواج مضر به وجود ...

هیچ راهی نیست که مطمئن باشی اصلا وجود نداشته ، ممکنه باشه ولی شناخته شده نبوده ،  ولی قطعا این مواردی که گفتی باعث بیشتر شدنش میشه . ان شاءالله با پیشرفت علم توی سال های آینده ممکنه درمانش هم کشف بشه . 

ولی رعایت کردن شما توی دوران حاملگی باعث شده الان شما خودت رو سرزنش نمیکنی که اگه بیشتر رعایت کرده بودم ، اگه فلان کار رو کرده بودم پسرم اینجوری نبود . من خودم مادرم ، میدونم این حس عذاب وجدان درباره سلامتی بچه چه زجر بزرگی هست برای مادر .  

سلام عزیزم

درسته خداوند تعیین کرده ولی هرکسی خودش مشخص می‌کنه چه سرنوشتی داره،،نمیشه که ما هر کاری بکنیم و بگیم خدا اینطور خواسته،پس قدرت عقل و ادارک چی میشه؟؟

شب های احیا میگن تقدیر هر کس تا سال بعد مشخص میشه،اینا همه اینکه تقدیر ثابت نیست و ما خودمون در سرنوشتمون دخیل هستیم.

امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم 

شما میتونی با شماره حرم امام رضا تماس بگیرین و کارشناس جواب کاملشو بهتون میدن.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

یعنی منظورت اینه هر کس یه اتفاق بدی براش پیش میاد نتیجه اعمال بدش هست؟؟!!

نه ، اصلا همچین حرفی نزدم .

بعضی وقتا اتفاقای بدی که برای آدما میفته نتیجه اشتباه خودشونه ، بعضی وقتا هم ظلمی هست که از طرف بقیه آدما بهشون شده . 

اونکه اجل هرکس نوشته شده منظور اجل حتمیه.
وگرنه اجل غیر حتمی هم داریم که با اعمالی مثل صدقه و صله ارحام و صلوات و کارهای خیر و کمک به پدر و مادر اجل غیر حتمی میتونه به جلو یا عقب بیفته.
درباره تقدیر و سرنوشت هم اینطوری نیست که سرنوشت همه از ازل نوشته شده باشه اگه اینطوریه که پس فضیلت انسان نسبت به بقیه موجودات چیه؟
انسان خلیفه خداست چون خدا به انسان اختیار داده که با اختیارش بتونه کارهایی رو انجام بده.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

اگه خدا تقدیر همه رو از ازل تا ابد نوشته باشه (به این معنی که ما هیچ نقشی در سرنوشت خودمون نداشته باشیم) معنیش میشه جبر محض و اینطوری آفرینش بیهوده میشه.
میشه نعوذ بالله مثل سریال و فیلم که خدا نوشته و ما داریم بازیش میکنیم چه بخوایم چه نخوایم!
ولی خدا به انسان اختیار هم داده و اختیار هست که ملاک برتری انسان حتی نسبت به فرشتگانه.
و اگه اختیار نداشتیم نه آفرینش معنا داشت نه بهشت و جهنم نه فرستادن انبیا و ائمه و کتب آسمانی.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

اگه خدا تقدیر همه رو از ازل تا ابد نوشته باشه (به این معنی که ما هیچ نقشی در سرنوشت خودمون نداشته با ...

خوب تکلیف اون کسی که بیماریه لاعلاج میگیره چیه؟این همون جبر هست دیگه...من خیلی معتقدم و دوست دارم برای خدا عبد باشم ولی چون الان عذادارم تو سرم پر از سوالای بی حوابه

خوب تکلیف اون کسی که بیماریه لاعلاج میگیره چیه؟این همون جبر هست دیگه...من خیلی معتقدم و دوست دارم بر ...

اونم یک سری دلایل داره که توضیحاتش تخصصیه به نظرم تاپیک آخرم رو بخونین.
ولی خب اختیار تو اعمال و رفتارمونه بیشتر.
و خیلی از کارها هست که جلوی مرگ ناگهانی یا بیماری رو میگیره.
امیدوارم خدا به قلبتون آرامش بده.
سخنرانیهای تاپیک آخرم هم خوبه به نظرم برای شما و هرکی از این سؤالات داره.