2821
2789
عنوان

همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 19 پست
عزیزم، فقط یک چیزی بگم، اگه اپارتمان هستید، خواهشا به موقع پول قبض ها را بدین. هرکسی فقط به خودش فکر ...

درسته عزیزم ما همیشه بخدا میدیم من کارتم واقعا خالی بود و پول نقد همراهم بود اگه میدونستم اینطوری میخواد آبروی مارو ببره سریع میومدم و بهش میدادم 

درسته عزیزم ما همیشه بخدا میدیم من کارتم واقعا خالی بود و پول نقد همراهم بود اگه میدونستم اینطوری می ...

بعضی همسایه ها هم از اب گل آلود ماهی می گیرن و پیاز داغ و زیاد می کنن.شاید دوتا غر زده اینا میان اینجوری بهت میگن. 

این سری گذشت، هر سرس سر موعد بدین و خلاص

بعدم ما هم شارژ داریم که اون شارژ برق اشتراکی داده میشه. می تونید یک پولی تو صندوق همه بگذارن، منتهی بعضی همسایه ها قبول نمی کنن، الان یکی از همسایه های ما زده زیر شارژ ماهانه، 

بعد مدیر ساختمون. که نمی تونه هی سر هر قبض  جدا جدا پول بگیره، الان در واقع قبض های اشتراکی  ساختمون ما از صندوق برداشته میشه. و اخر ماه همسایه ناسازگارمون، فقط قبض هاشو میده،یک جورایی ما داریم جور، اون همسایه را می کشیم. چون همه واحدها به جز ایشون تو صندوق شارژ ماهانه پول گذاشتن. 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی همسایه ها هم از اب گل آلود ماهی می گیرن و پیاز داغ و زیاد می کنن.شاید دوتا غر زده اینا میان این ...

تو گروه ویس گزاشته و توهین کرده چه میشه کرد  بالاخره خدایی هم هست و میبینه بله شما درست میگید الان به خاطر همسایتون شماها اذیت میشید باید بالاخره همه همکاری داشته باشن

تو گروه ویس گزاشته و توهین کرده چه میشه کرد  بالاخره خدایی هم هست و میبینه بله شما درست میگید ا ...

این کارش درست نیست.تو. گروه توهین کنه. ولی من کلی گفتم، چون خودمون یک مدت مدیر ساختمون بودیم. اصلا از دست این همسایه که فقط اذیت می کرد، سپردیم به یکی دیگه،

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
این کارش درست نیست.تو. گروه توهین کنه. ولی من کلی گفتم، چون خودمون یک مدت مدیر ساختمون بودیم. اصلا ا ...

کار خوبی کردی عزیزم بعضی ها واقعا قصدشون آزار و اذیته 

2790
2823
2791
2779
2792