2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 20 پست
چجوری تمیز می‌کنی سنگ لوزه رو؟؟  در نمیاد که همش.  راهی جز عمل نداره هر کاری کنی بی فاید ...

از سیخ چوبی ها هست برای کبابه با اونا کامل تمیزش میکنم زیاد پر نمیشه برای من سوراخش کوچیکه🤭

من دندونم رو روکش کردم اینطور شدم دارم دیوانه میشم  منتظرم برم پیش دکترم بررسی کنند فقط همون د ...

بله  روکش اگر خوب رو دندان فیکس نشه وحشتناک بوی بد میگیره احتمالا برش میداره ومجدد  روکش میکنه که هزینه بالایی هم داره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله .درسته ولی مرتب سنگ لوزه ام را با خلال دندان تمیز میکنم .دندان هام را نخ دندان میکشم و مرتب مسوا ...

👈 بد بویی دهان از چند علت می تواند باشد 👇👇

✅ دندان خراب که باید اصلاح شود💥

✅  عفونت لثه که معمولا همراه با
خونریزی لثه است. درمان این قسم شامل فصد و مضمضه سرکه در دهان و خوردن جوشانده هلیله است🌺

✅ افزایش حرارت معده که علامتش این است که با غذا خوردن کمتر شده و دندان هم ممکن است تیره شود و درمانش خوردن خیسانده زردآلو صبحها و خیار و آلو و سکنجبین است🌟

✅ تجمع بلغم عفونی در معده که علامتش این است که با خوردن و شستن دهان، تغییری نمی کند مگر خیلی کم و درمانش قی کردن با خوردن جوشانده شوید و تخم ترب و خوردن زنجبیل و گلقند عسلی و سکنجبین عسلی و... و غذا باید غذاهای خشک کننده چون کباب باشد و از خوردن ماست و دوغ و... پرهیز شود💥

✅  ترشحات پشت حلق که از سر به محوطه دهان می ریزد و علامتش این است که اگر چیزهای شور و ترش مضمضه کنند، رطوبات لزج بدبو از لثه و سر جدا می شود اما بوی دهان موقتا برطرف میشود و کاملا رفع نمی شود. و باید با مصرف حب ایارج سر و مغز پاکسازی شود. جهت تقویت لثه سرکه شیره ای که داخلش مورد و گلنار جوشانده اید مضمضه کنید🌺

دستوری ساده برای #کاهش_یا_رفع_بوی_بد_دهان و توصیه ای حکیمانه

💎 قرنفل یا #میخک (Eugenia caryophyllata Thunb)
قرنفل در واقع غنچه درختچه میخک است. 💎

🔷🔹 حدود ۱۰ دانه درشت قرنفل را نیمکوب کرده، در نصف لیوان گلاب از شب تا صبح بخیسانید. روز بعد آن را صاف کنید و در طول روز چند بار کمی از آن را به صورت غرغره و دهانشویه استفاده کنید.

🔷🔹 این ترکیب برای تقویت لثه، تسکین درد آفت دهانی، و رفع بدبویی دهان به ویژه اگر مربوط به فضای دهان و بافت اطراف دندان باشد مفید است.

🔷🔹 طعم و بوی خاص این ترکیب خوشایند و مطبوع است و در دهان احساس تازگی پدید می آورد، اما اگر بدبویی دهان ناشی از نقص هضم معدی باشد، نوشیدن مقداری از این ترکیب نیز توصیه می شود.

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡