2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 22 پست
اخه به خاطر یه شب میگم چون بکاری خب به این زودیا نمیفته من غسل میکنم و نمازم میخونم به خاطر اون میگم

اگر اهل نماز و روزه و عسلی اصلا نزار

ناخن مصنوعی بزار  هم ارزونتره و هم مشکل سرعیغ ندارع

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اهل نمازی ناخن مصنوعی بزار دیگه برای چی بکاری

اره والا یکی نیست اونو بگه میگم ناخن مصنوعی خیلی معلوم نمیشه که؟ میدونی فامیلای ما یکم مسخرن🤦🏼‍♀️ مصنوعی بزارم فکر میکنن به خاطر پولش نمیرم بکارم

احمقانه در مجموع لفظ درستی براش نیست

اما خب اگه برای یک شبه خب درست هم نیست که کاشت انجام بدید دیگه

ناخن مصنوعی هم خب یجوریه

لاک بزنید اگ ناخن خودتون خوبه

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

میخام برای عروسی یکی از اقوام ناخن بکارم ب نظرتون احمقانس؟؟؟ خودت دوبارع بخونش

اره میدونم همینو گفتم اگه جواب منطقی داشتم هیچوقت تاپیک نمیکردم، فک  نمیکنم زورش به شما افتاده باشه!!

همون ناخن ندارم، میخواستم برم بکارم آنقدر به هم حرف گفتن که نشستم سرجام سرش نمیدونی چقدر گریه کردم ب ...

گریه چرا .بابا همون ناخنت رو لاک بزن برو هرجور که هست چقدر سختش میکنی

.