2821
2789
عنوان

رعد و برق

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 19 پست
افتخار داره گند زدید ب زندگی دختر مردم؟ 😏  اره بهش فرصت دادم  چون دست از پا خطا کنه چوب ...

اهان نه ببخشید منظورم رو بد فهمیدید

بعد کات کردنمون

این کارا رو کردم نه بخاطر اون هم

بخاطر مسائل امنیتی شخصی

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
چه ربطی داشت😐ده ها بار خیانت کرده بود کات نمیکردم😐😐 جمله اولتون واقعا نفهمیدم چه ربطی به حرف من ...

اینک میگی من دیگ بهش پیام ندادم

مثلا میخوای بگی من عزت نفس دارم برای خودم ارزش قائلم 

نه اگ تو خراب کردی زندگیشو دلیل بر اینک نیست عزت نفس داری...دلیل بر وقیح بودنته ک خوشحالی از کاری ک کردی 

ولی میگی ده ها بار خیانت کرد 

این بحثش جداست🚶🏼‍♀️اونم خیانت کرد ولی ب ادما ی بار لاید فرصت بدی نه واسه اینک جبران کنن واسه اینک مطمعن بشی بهترین تصمیم رو گرفتی برای کات کردن و دور انداختن

خدایا نمیگم دستمو بگیر عمریست ک گرفته ای رهایم نکن:)🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان نه ببخشید منظورم رو بد فهمیدید بعد کات کردنمون این کارا رو کردم نه بخاطر اون هم بخاطر مسائل ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ اها سوتفاهم شده پس 

موفق باشین

اینک میگی من دیگ بهش پیام ندادم مثلا میخوای بگی من عزت نفس دارم برای خودم ارزش قائلم  نه اگ ت ...

نه منظورم این نبود🤦اکسم بعد کات کردنمون دیگه نمیدونم پیام داد نداد

منم ندادم

خیانت غمش چیزی معادل مرگ عزیزانه

کاریه که دلیل نداره

یعنی کوچیک کرده ادمو

ارزش قائل نشده

من هیچ وقت به چنین آدمی دیگه بها نمیدم 

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
نه منظورم این نبود🤦اکسم بعد کات کردنمون دیگه نمیدونم پیام داد نداد منم ندادم خیانت غمش چیزی معادل ...

نظرت قابل احترامه 

ولی من من تو شرایط خیانت بودم(نه واسه خودم اطرافیانم) بخشیدن و الان داریم زندگیمونو میگنیم:) 

2828
2791
2779
2792