2777
2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 35 پست
چون اینجا جای بچه نیست. شما باید بشینید مثل بچه خوب درستون رو بخونید با هم سناتور به شکل تخصصی تو سا ...

اولا کسی که سنش بالا ۱۸ ساله بچه نیست

دوما ببخشید که از شما اجازه نگرفتیم نمیدونستیم این سایت یه صاحب دیگه هم داره حتمااااااا با شما هماهنگ میکنیم بعد پست میزاریم

بعدشم درس خوندمون به خودمون مربوطه حالا صبر کن موقع امتحانا طوری اینجا از تاپیک کنکوری ها پر میشه که مجبور میشی کاربریتو تخته کنی و الفراااااررر

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

اولا کسی که سنش بالا ۱۸ ساله بچه نیست دوما ببخشید که از شما اجازه نگرفتیم نمیدونستیم این سایت یه صا ...

خب منم همینو میگم دختر خوب میگم اسم سایت بشه کنکورت رو قورت بده. ما بریم دیگه

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم اینجا نینی سایته درست،

اما همه تاپیک ها درباره نینی و بارداری و اینا نیست..

اگه اینطوریه باید برید یقه هرکسی که هرتاپیکی به جز بارداری و اینا میزاره رو بگیرید..

بیچاره کنکوری ها خب سوال دارن از هم..

خب میتونید تو تاپیک اونا نرید و توجهی نکنید بهش

چقدرم که به سوال کنکوری ها جواب درست درمون میدن

خیلیاشون مادرهای نگرانن هی به من مسیج میدن و میگن بچهامون اینجا مشکل دارن اونجا مشکل دارن تواین ا ...

والا بخدا کاش درک کنن ملت و اینجوزی حرف نزنن خدا به شما خیر بده که بهشون کمک میکنید ❤

والا بخدا کاش درک کنن ملت و اینجوزی حرف نزنن خدا به شما خیر بده که بهشون کمک میکنید ❤

عزیزدلمید

هرآنچه‌دارم‌ازلطف‌خداست🌱🌸درخواست‌دوستی‌عزیزان‌کنکوری‌بلامانع‌است😊🙏
2790
2778
2791
2779
2792