سرمو کلاه گذاشتن منم خوب قرار داد رو نخوندم اولین بارم بود که میرفتم برای کار کلی مدرک دارم که اونجا کار کردم شکایت کردم اداره کار بعد یه ماه وه تو شرکت حرف بیمه شد گفتن توقرار داد گفتیم که نمیکنیم به نظرتون کاری پیش میبرم؟ عکس قراردادم رو هم دارم که کفتن بدون بیمه اونم روز اول گرفتم
خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بیناییش فوقالعاده ضعیف شده. هر چند ماه میبریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفتههامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
معلومه که نمیتونی امضا کردی چه شکایتی حالا چه کلاهی سرت گذاشتن؟ تو هنوز نرفته کارت به شکایت رسید ولش کن برو یه جا دیگه کار پیدا کن
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
خلاصه ب همهومیگفت این بهترین نیروی منه و نیرو دلسوزه منم البته نیرو خانوم بودم ــ
پول ب زور میدادـ خلاصه همون نیروز ک پول ندا که هیچ قسم اب لفۻل خورد ک این نیرو من نبوده
اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚 🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜 میدم با آقایون این سایت مشورت وراهنمای بگیرم ولی با خانم های عقه باز پر ادعا .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن لامصب نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای 🙏 این فقد برلی خانوم های بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال نیک بگیرم شاید یک درصد بگم به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ 🙏
اما برای حقوق و میشه کاری کرد فکر کنم چون طبق حقوق کار دولت یک سری چیزایی و برای کارگر در نظر میگیره که کارفرما میتونه حداقل اون عمل کنه اما حداکثر نه یعنی دادگاه قبول نمیکنه حتی اگر تو قرارداد ذکر بشه