نیلیعبیدی مدیر عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 850 عنوان حاملگی ☹️ | مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 26 پست تو هفته پنجم تو سونو شکمی ساک بارداری دیده میشه سونو واژینال درد داره 1403/02/17 | 16:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلیعبیدی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 850 درستش اینه اول شکمی انجامبشه دیده نشد برن واژینال شما ۵ هفته وچندروز برو من هفته دوم یا سوم ک فهمیدم باردارم رفتم چیزی دیده نشد برا همون نوشتن واژینال ولی نرفتم واژینال
دایی_جاان عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 4409 من هفته دوم یا سوم ک فهمیدم باردارم رفتم چیزی دیده نشد برا همون نوشتن واژینال ولی نرفتم واژینال خب زود رفتی ، سونوی زیاد رفتن خوب نیست صبر کن ۵ هفته و۵ روز برواگه توخانواده سابقه ی بارداری خارج رحمی نداری یا خودت سابقشو نداری ، خیالت راحت بارداریت سالمه یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏
نیلیعبیدی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 850 خب زود رفتی ، سونوی زیاد رفتن خوب نیست صبر کن ۵ هفته و۵ روز برو اگه توخانواده سابقه ی بار ... من ک اولین بارداریمه کلا ولی ن تو خواننده هم اصلا بارداری خطرناک یا خارج رحمی و مشکل دار نداشتیم
sara__1373 عضویت: 1397/08/14 تعداد پست: 17561 خیلی دوست دارم زودتر ببینم ک بارداری سالمه اره عزیزم سالمه..چرا نباشع . اینجا چون همه میان مشکلاتشون رومیگن بد بین شدی.من ۵ هفته و ۵ روز رفتم واژینال دکترم گفت بیا. بزوز گفت انگار یه چیزی مثل ساک پیداست
نیلیعبیدی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 850 اره عزیزم سالمه..چرا نباشع . اینجا چون همه میان مشکلاتشون رومیگن بد بین شدی. من ۵ هفته و ۵ ر ... تو این سایت من ب شوهر بیچارمم بدبین شدم همش حس میکنم میخواد خیانت کنه با اینکه یا سرکاره یا پیش من یا مسابقه حاملگیمم همینطور هعی میخونم اینجا میگم ممکنه چیزی بشه اینجوری بشه اونجوری بشه
دایی_جاان عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 4409 من ک اولین بارداریمه کلا ولی ن تو خواننده هم اصلا بارداری خطرناک یا خارج رحمی و مشکل دار نداشتیم&nbs ... پس نگران نباش من چون لک بینی داشتم و برای اینکه بتونم شیاف استفاده کنم باید میفهمیدم ساک داخل رحمه یا نه ، وگرنه همون هفته ی ۸ میرفتم که صدای قلب هم بشنوم ولی شما دکترت گفته دیگه برو دیگه یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏
نیلیعبیدی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 850 پس نگران نباش من چون لک بینی داشتم و برای اینکه بتونم شیاف استفاده کنم باید میفهمیدم ساک داخل ... استرس گرفتم الان برم
دایی_جاان عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 4409 استرس گرفتم الان برم الان تو ۴ هفته کجا بری !میدونی چندتا سونو باید بدی اگه قراره همشو اینجوری باشی که نمیشه یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏
دلارام۱۳۲۱ عضویت: 1397/12/06 تعداد پست: 3854 عزیزم منم چند روزه عقب انداختم.شما ترشحاتتون تو بارداری بیشتر شده؟من ترشحات ندارم میترسم بازم باردار نباشم.دیگه چیه علایمتون؟ خدایا نی نی مو ب خودت سپردم
نیلیعبیدی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 850 عزیزم منم چند روزه عقب انداختم. شما ترشحاتتون تو بارداری بیشتر شده؟ من ترشحات ندارم میترسم بازم با ... من ترشح اصلا ندارم درد و تورم سینه درد کمر و شکم ضعف
نیلیعبیدی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 850 الان تو ۴ هفته کجا بری ! میدونی چندتا سونو باید بدی اگه قراره همشو اینجوری باشی که نمیشه ن میخام خیالم راحت سه داخل رحمی هستش
sara__1373 عضویت: 1397/08/14 تعداد پست: 17561 ن میخام خیالم راحت سه داخل رحمی هستش خیالت راحت باشه داخل رحمه ... الکی نگران نباش اگه میخای بری ۶ هفته برو برا ساک