2777
2789
عنوان

سوپ درست کردم چیکار کنم خوشمزه شه

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 28 پست

کمی آبلیمو و کره هم اضافه کن ‌.

من گوشت مرغ رو اول آب پز میکنم با پیاز و....

بعد ریش ریش میکنم بعد با پیاز داغ کمی تفت میدم بعد ادویه و.. اضافه میکنم و آب جوش و سبزی و....

آخرشم کمی کره و آب لیمو ، اگه لیمو تازه باشه که خوشمزه تر میشه

narnia_18 هستم تعلیق شدم😂💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم فلفل سیاه و ابلیمو هم بریز

فلفل سیاه ندارم مرسی ابلیمو میریزم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من بعد تفت دادن پیاز 

زردچوبه میزنم و تفت میدم

بعدم بقیه مواد، مثل جو و هویج و مرغ و آب و فلفل سیاه رو می ریزم و بعد کمی رب هم سرخ میکنم و میزنم

گاهی به جای رب، فقط زعفرون میزنم

سبزی هم فقط یا جعفری ساتوری می ریزم یا شوید خشک

اونم در حد کم

در آخر آبلیمو می ریزم

پیاز توسوپو که سرخ نمیکنن خام میریزن .اگه عصاره مرغ داری بریزتوش خوش طعم میشه

ولقعا؟ پیاز خام اخه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

سینه ی مرغ (دوتا سه تیکه هم می‌تونه باشه)رو با پیاز حلقه حلقه شده و آب و دو حبه سیر قاچ کن ،نمک ،فلفل سیاه،زرد چوبه بزار آب پز بشه ،بعد که آب پز شد ریش ریش کن بزار کنار ...داخل قابلمه یه پیاز بزرگ رنده کن با یکم روغن تفت بده پیاز که سبک شد یه هویج رنده شده یه مشت گندم یه مشت جو بریز داخلش و با پیاز تفت بده ،بعد زردچوبه و فلفل سیاه بریز هم بزن ،یه قاشق رب بریز و خوووب خامی رب رو بردار ،رنگ رب تغییر کرد و رنگ داد سبزی جعفری ساطوری شده بریز و تفت کوچیک بده تا خاصیتش نره و چهار لیوان آب جوشیده بریز روش ،درش رو ببند و وقتی قوول خورد،گوشت مرغ ریش ریش شده رو بریز داخلش و اگه آب مرغت مونده از صافی رد کن و آب مرغت رو هم اضافه کن ....نمک غذا رو تست کن ،کم بود اضافه کن ...نووش جان

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
نگو بچم مریضه برای اون درست کردم

ن بد نمیشه سوپ هنینایه دیگ میتونی اگ داری فلفل دلنه وقارچ اضاف کنی چونکحو پرکه ی مشتیم برنج بریز لعاب میده بهترمیشه 

درآخرم رب وآبلیمو بزن عالی میشه

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 

🫂

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 51 دقیقه پیش
2791
2779
2792