ava_1717 مدیر عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 262 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 22 پست سلام من سه شنبه رابطه داشتم اما با کاندوم و محافظت شده ولی الان ۳ روزه پریودم عقب افتاده حالت هاشو دارم اما پریود نمیشم😭نفخ شکم پا درد خیلی کم کمر درد ممکنه باردار باشم؟😭خیلی استرس دارم 1403/02/17 | 15:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6920 پس من به شما اعتماد میکنم 😌😂 باردار نیستم اگربودی تقصیرمن😁😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
ava_1717 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 262 اگربودی تقصیرمن😁😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای به خدا نمیدونی چقدر دلشوره دارم 👩🦯ولی خب میگم اصلا اتفاقی نیوفتاد ک به سلامت کاندوم شک کنم
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6920 وای به خدا نمیدونی چقدر دلشوره دارم 👩🦯ولی خب میگم اصلا اتفاقی نیوفتاد ک به سلامت کاندوم شک کنم&nb ... اگربارداربودی اسمش روبزار دیوید مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6920 😂😂😂😂 😁😂🤣🤣🤣🤣 مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6920 دهنت سرویس 🤣😅😅 😅😅😅😅😅😁😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣 مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......