2777
2789
عنوان

خانم های بی بی چک شناس یه لحظه تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 76 پست
دوستان یعنی میشه باردار باشم ولی بتا تا یه هفته ثابت بمونه و فقط خط کمرنگ بندازه

نه عزیزم بتا ثابت نمیمونه زیاد میشه 

هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان یعنی میشه باردار باشم ولی بتا تا یه هفته ثابت بمونه و فقط خط کمرنگ بندازه

اره عزیزم. ان شاالله ک بارداری . 

حمید عشقمن😍😍😍 خدایا سایه شوهرمو از سرم کم نکن و مواظبش باش😇 خدایا هزاران بار شکرت بخاطر داشتن گل پسرم 👨👸👶
من خودم دوهفته بعد از موعد بی بیم مثبت شد

مامان ایلیا جان من یه هفته است بی بی میزارم هر روز ولی فقط یه خط کمرنگ میندازه پر رنگ نمیشه

خدایا دریا دریا شکرت

ولی اینا همشون یه خطن غیر از دومیه از چپ 

هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻
پس چرا هاله میندازه اخه لعنی 😢😢😢

گلم برو یه آز بده خیالت راحت میشه 

بنظرم بجز يكيش بقيه همه هاله داره مثبته شك ندارم

خدا از دهنت بشنوه عزیزمممم منم هاله میبینم ولی ناراحتیم از اینه که چرا پر رنگ نمیشن بعد یه هفته

خدایا دریا دریا شکرت