2777
2789
یعنی برای شماهم پیش اومده این مساله؟ بنظرت چه هدفی داشته؟

ن اين مسئله ن

ولى من حتى ب فالو كردن دخترم حساسم،،،

همون ك اون خانوم گفت،ديد بزنه هدف ديگه اى نميتونه داشته باشه

بس كن ايرانى

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی اگر همسرهای شما اینکاروبکنن احساس بدی بهتون دست نمیده؟

همه ناراحت میشن بلااستثنا 

اینجام الکی نظرمیدن ولی تودنیای واقعی فقط کافیه گوشی شوهرشون زنگ بخوره وپیام بیادهمچین حواسشون وجمع میکنن چه برسه ببینن شوهرشون به کسی توجه کرده دیگه واویلا

همه ناراحت میشن بلااستثنا  اینجام الکی نظرمیدن ولی تودنیای واقعی فقط کافیه گوشی شوهرشون زنگ بخ ...

دقیقا منم فکرمیکنم همه ناراحت میشن مخصوصا که اون دخترخانم زیباوموجه هم باشه

دوست دارم نظر واحساس بقیه خانمهاروبدونم

اهان

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

نه اون متاهله هستم

عزیزم🥲گوشیش ومیده دستت نگاه کنی؟؟اگه ناراحتی بگومن ازاین کارت حس خوبی ندارم 

چون اگه جامون برعکس بود ومن پیج پسرای مجردفامیلومیرفتم دنبال میکردم تو هم ناراحت میشدی پس حق دارم 

هرچندکه مرداببینن به یه دختروزن حساسی بیشترپاپی اون میشن 

بگو کارت بده نه اینکه به اون دخترحساسی

عزیزم🥲گوشیش ومیده دستت نگاه کنی؟؟اگه ناراحتی بگومن ازاین کارت حس خوبی ندارم  چون اگه جامون بر ...

آره گوشیش رودراختیارم میزاره اما زیادواردنیست یعنی نمیدونست که میشه سابقه سرچ اینستا رودیدوازاینکه بهش گفتم جاخورد

آره گوشیش رودراختیارم میزاره اما زیادواردنیست یعنی نمیدونست که میشه سابقه سرچ اینستا رودیدوازاینکه ب ...

گفتی؟؟کاش به این زودی نمیگفتی یه مدت نگاه میکردی اگه کارخاصی نمیکرد ببیخیال میشدی 

حالاحواسشوبیشترجمع میکنه 

البته اگه مردخوبیه ببینه توناراحتمیشی دیگه تکرارنمیکنه 

بیشتربه خاطرکنجکاوی رفته نگاه کرده 

کاش این حس دوست داشتن توقلبمون اینجورزیادنبود😢

خیلی حس بدیه

دقیقا 

مادیشب دعوامون شدبابت شیو ی کل بدنش😔

چوناون موقع که بازنه رابطه داشت به خاطراون اینکارومیکرد بعدالکی کلی دروغ بهم میگفت😢دیشب بعدمدتهابازیادش افتاده بوداینکاروبکنه بعدسرمن دادمیزدکه قرارنیست بابت همه چیزبه توجواب بدم😔اونوقت توکوچه خیابون کلاچشماش داره میچرخه دیدمیزنه

دقیقا  مادیشب دعوامون شدبابت شیو ی کل بدنش😔 چوناون موقع که بازنه رابطه داشت به خاطراون اینکا ...

الهی خیلی ناراحت شدم برات عزیزم همه مردها چشمهاشون میدوه منکه دیگه بیخیال این موردشدم 

یبار متوجه خیانت شدی وبخشیدی؟

شایدالان بدلیل اون موضوع بدبین شده باشی

الهی خیلی ناراحت شدم برات عزیزم همه مردها چشمهاشون میدوه منکه دیگه بیخیال این موردشدم  یبار مت ...

یکبارنبوده چندین ساله 

زنه روصیغه هم کرده بود 

دقیقاهمین طوره عزیزم اعتمادموازدست دادم 

وگرنه همه چیش خوبه کلاخیلی همسرخوبیه کاش یه روزبیدارمیشدم میفهمیدم همه روخواب دیدم  

اینجورهرروزاسترس وشک اذیتم نمیکرد😔