2777
2789
عنوان

شما بودید لباسشو قرض میگرفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید لباس گرونش و بده به شما من بودم نمیدادمت 

طلا ک نیس بخوان بدزدنش

قطعا با ۳ ساعت پوشیدن من اتفاقی نمیافته

البته این برمیگرده ب ظرفیت ادما

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

طلا ک نیس بخوان بدزدنش قطعا با ۳ ساعت پوشیدن من اتفاقی نمیافته البته این برمیگرده ب ظرفیت ادما

موضوع طلا و نقره نیست

درست نیست وقتی کسی وسعش میرسه بره لباس قرض کنه

چون معتقد واسه یه شب نباید هزینه کرد

حالا اگه کسی  پول نداره بخره یه چیزی

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

طلا ک نیس بخوان بدزدنش قطعا با ۳ ساعت پوشیدن من اتفاقی نمیافته البته این برمیگرده ب ظرفیت ادما

بستگی به صمیمیتتون داره من تومجردی زیادازاین کارامیکردم بادخترخاله.ودوست ولی الان نه مگه ماله خواهرم.الانم دیگه لباس کرایه‌ای  اومده کی میره بخره یاقرض بگیره

کاربری خانومم👩🏻
من به دخترخاله ام دادم اما اون چیزی نداشته به من بده بله که میگرفتم .البته اگه دخترخاله ات جنبه داش ...

نه پشیمون شدم از گفتنش

لباس سفارس میدم ی چیز ساده تر ولی رو نمیندازم

به همون غیبتای پشت سرم نمیارزه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من یبار شهرستان عروسی دعوت بودم یادم رفته بودکفش مجلسیمو ببرم بعد ب دخترخالم گفتم کفشت میدی برم عروسی بیام گفت بیاببر بخدا رفتم درخونش هرچی زنگ زدم دروبازنکرد تلفنشم جواب نداد دیگ .باهم رابطه ی خوبی هم داریم .همون شد ینی غلط کنم چیزی ازکسی قرض کنم . هرچی دارم همونو میپوشم 

من دختر خاله استارترم نه خیر خانوم لباسمو نمیدم بعد این همه مدت یادت اومد دختر خاله داری 😏🤨

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

از نظر من ایرادی نداره ولی خودم اصلا روم نمیشه قرض بگیرم پیش نیومده راستش فقط تو ذهنم گذشته

در حد ی فکر بود

نمیتونم بگم غرورم اجازه نمیده