2777
2789
عزیزم من  باهرکسی مث خودش حرف میزنم این مشکل من نیس با شما ک محترمین اینجور صحبت میکنم با اون ا ...

ولش کن جوابشونده .اینجوری خودتم بدمیشی

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

استارتر خیلی کثافتی

تو به حجاب زنا چیکار داری

خدا خودش کلی پیامبر وقرآن،امام فرستاده

تو نمیخواد نفر هزارمیش باشی

هرکی مسئول گناه های خودشه

تاپیکت هم برا جنجال بود

گذاشتی یه مشت وحشی به قومیت عرب توهین کنن

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عرب ایرانی افغانی هممون بدبخت هستیم ولش کنید این بحثا رو  اون آقا قصدش تفرقه بود که انداخت

این آقا نه این نر 

با مردای نی نی سایت مهربان باشید اینا خواهرای لطیف ما هستن یه چیزی میگید گناه دارن گریه میکنن تورو خدا این مردا رو نه ببخشید این زنای لطیف و رعایت کنید 🥲🙏🏻+یک سکه در جیبم نداشتم ولی آرزوهای بزرگی در سر داشتم+ هر آنچه که فکر می‌کنی لایقش نیستی نخواهی داشت و بهش نمی‌رسی اول باید در ذهن خودت به چیزی برسی ذهن اگر فقیر باشه زندگی هم فقیرانه میشه اینارو هم من باید بهتون یاد بدم خودگذشتگی بیش از اندازه خودتو خراب می‌کنه فکر کردی کسی قدرتو می‌دونه؟ یه دختر تنیجرم که داره به همه چیز میرسه مطمئنم که بنده برگزیده خدا هستم چون این همه لطف واقعا طبیعی نیست خدایا دوست دارم.باور کنید ۹۹درصد مردا اصلا از زن کم توقع و اونایی که به راحتی از خودشون میگذرن خوششون نمیاد بار ها هم ثابت شده و تو اطرافتون هم دیدین ،که اون زنهایی که خواسته ها و موقع بیشتری داشتن موفق تر شدن و شوهرشون هم بیشتر قدرشونو می‌دونه تا اون زنی که یه پیرهن رو هم به خودش زیاد میبینه.
بشین بردگی تو بکن  سیاه سوخته  هیچ مرد ایرانی اصیلی شمارو گردن نمیگیره  من فقط نیس ...

سیاه سوخته؟😂

بخاطر همین حرفتم ک شده  از این بعد جوابتو نمیدم چون تو فقط در باره ی ما شنیدی مارو ندیدی البته لیاقت دیدنمونو نداشتی

این سیاه سوخته ای ک میگین شما در برابرش ذعالین

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 
سیاه سوخته؟😂 بخاطر همین حرفتم ک شده  از این بعد جوابتو نمیدم چون تو فقط در باره ی ما شنیدی ما ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اینو‌نگاه کن این چه عکسیه آخه یه جاش سیاهه یه جاش لک 

صبر کن این تاپیک بترکه عکس مو می‌فرستم تو هم بفرست ببینم کدوممون پوستش روشن تره 

کدوممون چشم هاش روشنه

با مردای نی نی سایت مهربان باشید اینا خواهرای لطیف ما هستن یه چیزی میگید گناه دارن گریه میکنن تورو خدا این مردا رو نه ببخشید این زنای لطیف و رعایت کنید 🥲🙏🏻+یک سکه در جیبم نداشتم ولی آرزوهای بزرگی در سر داشتم+ هر آنچه که فکر می‌کنی لایقش نیستی نخواهی داشت و بهش نمی‌رسی اول باید در ذهن خودت به چیزی برسی ذهن اگر فقیر باشه زندگی هم فقیرانه میشه اینارو هم من باید بهتون یاد بدم خودگذشتگی بیش از اندازه خودتو خراب می‌کنه فکر کردی کسی قدرتو می‌دونه؟ یه دختر تنیجرم که داره به همه چیز میرسه مطمئنم که بنده برگزیده خدا هستم چون این همه لطف واقعا طبیعی نیست خدایا دوست دارم.باور کنید ۹۹درصد مردا اصلا از زن کم توقع و اونایی که به راحتی از خودشون میگذرن خوششون نمیاد بار ها هم ثابت شده و تو اطرافتون هم دیدین ،که اون زنهایی که خواسته ها و موقع بیشتری داشتن موفق تر شدن و شوهرشون هم بیشتر قدرشونو می‌دونه تا اون زنی که یه پیرهن رو هم به خودش زیاد میبینه.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 اینو‌نگاه کن این چه عکسیه آخه یه جاش سیاهه یه جاش لک  صبر کن این تاپیک ب ...

اس.کلی ک فرق  سایه ی برگ رو نمیفهمی با فرق لک

من با ج.نده ها سر زیباییم هیچ رقابتی ندارم چون این کسر شائن میشه برام

اللنم دیگه جوابتو نمیدم. برو برای سانس بعدی ک.ص دادنت آماده شو

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 
اس.کلی ک فرق  سایه ی برگ رو نمیفهمی با فرق لک من با ج.نده ها سر زیباییم هیچ رقابتی ندارم چون ا ...

برو کی  .ر آریانی هارو بخور ج نده کی. . ر کوروش از پهنا تو دهنت

اونجایی هم که نوشتی چرا کسی از قوم ما خوششون نمیاد به خاطر این که شما ها همتون وحشی و ج نده هستید

هیچ کس طرف شما نیست 

اس.کلی ک فرق  سایه ی برگ رو نمیفهمی با فرق لک من با ج.نده ها سر زیباییم هیچ رقابتی ندارم چون ا ...

خوبه خودتونم میدونید ما ایرانی ها از شما ها متنفریم