2777
2789
عزیزم حالا شما ک ج.ن ده هستین پیشنهاد میدم بیایین اهواز میزارم داداشام باهات کاری کنن بهت خوش بگذره ...

ج نده خانم عربا هنوزم جاهلن 

خودتونو به ما نچسبونید شما رو زنده زنده گورستانی تون می‌کردن اگه ما نبودیم 

با مردای نی نی سایت مهربان باشید اینا خواهرای لطیف ما هستن یه چیزی میگید گناه دارن گریه میکنن تورو خدا این مردا رو نه ببخشید این زنای لطیف و رعایت کنید 🥲🙏🏻+یک سکه در جیبم نداشتم ولی آرزوهای بزرگی در سر داشتم+ هر آنچه که فکر می‌کنی لایقش نیستی نخواهی داشت و بهش نمی‌رسی اول باید در ذهن خودت به چیزی برسی ذهن اگر فقیر باشه زندگی هم فقیرانه میشه اینارو هم من باید بهتون یاد بدم خودگذشتگی بیش از اندازه خودتو خراب می‌کنه فکر کردی کسی قدرتو می‌دونه؟ یه دختر تنیجرم که داره به همه چیز میرسه مطمئنم که بنده برگزیده خدا هستم چون این همه لطف واقعا طبیعی نیست خدایا دوست دارم.باور کنید ۹۹درصد مردا اصلا از زن کم توقع و اونایی که به راحتی از خودشون میگذرن خوششون نمیاد بار ها هم ثابت شده و تو اطرافتون هم دیدین ،که اون زنهایی که خواسته ها و موقع بیشتری داشتن موفق تر شدن و شوهرشون هم بیشتر قدرشونو می‌دونه تا اون زنی که یه پیرهن رو هم به خودش زیاد میبینه.
عرب های جاهل شما ها اگه ما نبودیم هنوز هم دختراتونو زنده به گور میکردین😂الآنم یه برده ای

یعنی ایرانیا این کارو کردن؟!

پیامبر اعظم نبود؟! اونم به دستور خدا که بازم همش زبان عربی بود؟!!!!!

چقدر بی سوادی

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم عربم و واقعا درک نمیکنم اگر اصل بر رعایت قانون اول اینکه اقای محترم شما خودت قانون شکنی کردی اومدی تو سایت خانما دومن من عرب ایرانم و ایرانیم از تبار کوروش داریوش فقط گویش محلی عربیه وکسی هم نمیتونه بهم بگه ایرانی نیستی چون زاده این اب و خاکم 

عرب های جاهل شما ها اگه ما نبودیم هنوز هم دختراتونو زنده به گور میکردین😂الآنم یه برده ای

ن عزیزم الان ک مادرتون زیر داداشمونن

مرداتونم ک نوکرمونن 

حتما کون.ت سوخته از پیشرفتمون  ک اینجوری ..

نفتی ک ب ک.ون بابات میزدن تا انگلش بپره از خودمون بوده و صدقه سریمون بوده گلی

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 

یعنی چی چرا بهم توهین میکنید 

آدمای بالغ خجالت بکشید 

@niniyar_2  

@niniyar_1  

چرا استارتر رو لغو کاربری نمیکنید 

از صبح تاپیک های جنجالی میزنه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

ن عزیزم الان ک مادرتون زیر داداشمونن  مرداتونم ک نوکرمونن  حتما کون.ت سوخته از پیشرفتمون ...

گمشید از ایران بیرون 

ما هیچ کدوم از شما ها خوشمون نمیاد 

غارت گر های وحشی هستید 

هیچ قومی یعنی نود درصد قوم های ما از شما حمایت نمیکنن جز خودتون عربا 

عرب یه توهنیه

با مردای نی نی سایت مهربان باشید اینا خواهرای لطیف ما هستن یه چیزی میگید گناه دارن گریه میکنن تورو خدا این مردا رو نه ببخشید این زنای لطیف و رعایت کنید 🥲🙏🏻+یک سکه در جیبم نداشتم ولی آرزوهای بزرگی در سر داشتم+ هر آنچه که فکر می‌کنی لایقش نیستی نخواهی داشت و بهش نمی‌رسی اول باید در ذهن خودت به چیزی برسی ذهن اگر فقیر باشه زندگی هم فقیرانه میشه اینارو هم من باید بهتون یاد بدم خودگذشتگی بیش از اندازه خودتو خراب می‌کنه فکر کردی کسی قدرتو می‌دونه؟ یه دختر تنیجرم که داره به همه چیز میرسه مطمئنم که بنده برگزیده خدا هستم چون این همه لطف واقعا طبیعی نیست خدایا دوست دارم.باور کنید ۹۹درصد مردا اصلا از زن کم توقع و اونایی که به راحتی از خودشون میگذرن خوششون نمیاد بار ها هم ثابت شده و تو اطرافتون هم دیدین ،که اون زنهایی که خواسته ها و موقع بیشتری داشتن موفق تر شدن و شوهرشون هم بیشتر قدرشونو می‌دونه تا اون زنی که یه پیرهن رو هم به خودش زیاد میبینه.
ج نده خانم عربا هنوزم جاهلن  خودتونو به ما نچسبونید شما رو زنده زنده گورستانی تون می‌کردن اگه ...

حالا خوبه مارو قبلا این کار میکردن شما هارو الان ک ب جرم ج. ندگیتون دارن زنده بگور میکنن خانوم ج.نده اش

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 
ج نده خانم عربا هنوزم جاهلن  خودتونو به ما نچسبونید شما رو زنده زنده گورستانی تون می‌کردن اگه ...

وای وای وای حیففففف ، اگه اینجا بودی یجوری میزدم دهنت دندونات داخل دهنت بریزن لال شی

ی روز بابت این حرف ها باید جوابگو باشی زشته این برخورد

الان عصبی هستی لازم‌ نیست خودتو اینطوری اروم کنی

بهتره تاپیک ترک کنید همگی

مشخصه برای جنجال زده

عزیزم حالا شما ک ج.ن ده هستین پیشنهاد میدم بیایین اهواز میزارم داداشام باهات کاری کنن بهت خوش بگذره ...

😑😑😑

بااین توهینافقط داریدشان وشخصیت خودتونونشون میدید .کاری نکنیدکه مردم فکرکنن همه ی عرب های ایران اینجوری هستن 

من خودم عرب نیستم ولی واسه ی همه ی قومیت های ایران احترام قائلم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤