2777
2789
عنوان

گشنمه 🥺

325 بازدید | 26 پست

سلام 

من تنهای تنها تو خونم تا الان دانشگاه بودم

دارم از خستگی میمیرم پولم ندارم برم اسنپ فود🥺

خیلیم گشنمه 

بجه ها حلالم کنین من امشب از گشنگی میمیرم 🥺

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه املت درست کن عزیز یا یه سالادی چیزی بخور

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

خب هیچی نیست درست کنی ؟  یا هیچی نیست بخوری ؟

ن

حال ندارم خستم

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

منم همینطور 😥 بوی غذا دیوونم کرده ولی آماده نیست

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

منم همینطور 😥 بوی غذا دیوونم کرده ولی آماده نیست

بعد کار تو معدن گشنه موندن واقعا سخته😐

بعد کار تو معدن گشنه موندن واقعا سخته😐

من زیاد گشنم بشه و چیزی نخورم کلافه میشم اعصابم هاپو میشه🐕

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh