بگید ایراد کارم کجاست
سه الی چهار تخم مرغو با 1 پیمانه شکر هم میزنم تا کش بیاد بعد یکم وانیلو 1 پیمانه شیر و سه چهارم پیمانه روغن میزنم و یکم دیگه هم میزنم
بعد سه پیامانه ارد و بکینگ پودر الک شده رو تو سه مرحله اضافه میکنم و باهمزن دستی تویه جهت هم میزنم بعد میریزم تو قابلمه از قبل داغ شده و دمکنی میزارم و زیرشم شعله پخش کن
شیر و تخم مرغم گرم میندازمیعنی سرد نیستن اصلا
در قابلمه هم تا چهلو پنج دقیقه اصلا برنمیدارم
اول اینکه ارد به اندازه دستوری که گفته شده میریزم ولی شل میشه مجبورم ارد اضافه کنم
بعدکیکم کم پف نمیکنه ولی زیادم نمیکنه
بافتش پوک نمیشه
خیلی سنگین میشه😐با اینکه پفم کردم ولی سنگینه
متوجه منظورم میشید؟😂
چیکار کنم سبک باشه؟و خوشمزه تر
انقد که باید خوشمزه نمیشه