2777
2789
عنوان

فرزند چهارم

| مشاهده متن کامل بحث + 21945 بازدید | 321 پست

خلاصه حدود ۲۰ماه پیش پسرم به دنیا اومد خدا رو شکر هم سالم بود وهم از اینکه دیگه جنسمون جور شده خوشحال بودم ودیگه به همسرم گفتم همین سه تا بچه بسمونه

بالاخره دختر منم راه میره.میام به همه خبر میدم.
خلاصه حدود ۲۰ماه پیش پسرم به دنیا اومد خدا رو شکر هم سالم بود وهم از اینکه دیگه جنسمون جور شده خوشحا ...

خب؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره معمولابعدازمدتها نازایی وقتی باردارکه میشن انگار جلوش بازمیشه و پشت هم حامله میشن خانما منم تواطرافیان دیدم این قضیه رو

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

اما پارسال تولد یه سالگی پسرم این دفعه با جلوگیری حامله شده بودم،برخلاف قبلی ها خیلی ناراحت بودم وکلی گریه میکردم وبه همسرم ناسزا میگفتم چون واقعا پسرم کوچیک بود

اره معمولابعدازمدتها نازایی وقتی باردارکه میشن انگار جلوش بازمیشه و پشت هم حامله میشن خانما منم تواط ...

چون بدن بشدت اماده است 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دلم ب حال خودم و همسرم ب شدت می سوزه ،آرزو ب دلمون موند

خیلی از اتفاقهای عادی دیگران برای ما آرزوی محال شد

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

به قول همسرم آنقدر ناشکری کردم که دوهفته بعد بچمون سقط شد،با اینکه ته دلم خوشحال بودم که سقط شد وراحت شدم ولی یه ترسی تو وجودم میگفت نکنه واقعا ناشکری کردم وخدا ازم گرفت

اما پارسال تولد یه سالگی پسرم این دفعه با جلوگیری حامله شده بودم،برخلاف قبلی ها خیلی ناراحت بودم وکل ...

عزیز دلم وقتی خدا بدون دوا درمون اونا رو داد شکر کردید الآنم با وجود جلوگیری باز باردار شدی من باشم ب شکرانه یداون محبت این رو هم شمر میکنم و ب خدا اعتماد میکنم و رو چشمم میزارم

دلم ب حال خودم و همسرم ب شدت می سوزه ،آرزو ب دلمون موند خیلی از اتفاقهای عادی دیگران برای ما آرزوی ...

الهی که به زودی تاشب قدر امسال باردارمیشی دوسه مانده به شب قدر

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
دلم ب حال خودم و همسرم ب شدت می سوزه ،آرزو ب دلمون موند خیلی از اتفاقهای عادی دیگران برای ما آرزوی ...

منم مثل خودتم ۱۲ ساله حسرت مادر شدن دارم

میخوام برم اسپرم اهدایی بگیرم 🥲 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

به قول همسرم آنقدر ناشکری کردم که دوهفته بعد بچمون سقط شد،با اینکه ته دلم خوشحال بودم که سقط شد وراح ...

ای بابا فکر کردم ادامه ندارع 

خب؟!

خلاصه پنج ماه بعد با اون جلوگیری های نصف ونیمه شوهرم دوباره باردار شدم والان وارد ماه هفتم بارداری شدم دیگه از ترسم زیاد ناشکری نمیکنم وسپردم دست خدا ولی راستش استرس تر وخشک کردن ۴تا بچه رو گرفتم

منم مثل خودتم ۱۲ ساله حسرت مادر شدن دارم میخوام برم اسپرم اهدایی بگیرم 🥲 

انشااله هردو به زودی تاپیک میزنین خبر بارداریتونو میدین