درس میخونم و تمام فکرم درس و تحصیلمه و به شوهر فکر نمیکنم اصلااا
فامیل ما یجورین ۱۹ به بعد ترشیده حساب میشه مث من😂
شما نظرتون چیه؟
☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️ و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍 ♡elmanim♡married♡
۱۹سالمه زندایی ام بهم گفت خواستگار داری 🤣 من تا الان کلا موردی نداشتم نمی دونستم چی ب ...
من دارم ولی ازم میپرسن میگم نه اصلاا ندارم هرکی منو گم کنه از اونی که پیدام کرده خوشحال تر میشه😂😂
☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️ و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍 ♡elmanim♡married♡
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دقیقا منم شرایط تو رو دارم 19سالمه اکثر دخترای کوچیک تر از من تو فامیل الان بچه دارن🙂پیشرفت توی همچ ...
دقیقا😅
نه پشیمون نیستم به نظرم برای من مناسب بود این سن اما خب ممکنه ببینی یکی نوزده سالگی عقلش کامله یکی سی سالگی
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛