2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ن هستش کارم انجام میده ولی ن برا همه کس باید آشنایی چیزی پیدا کنی واسطه بشه راحت تر بتونی ببینیش

من ملایرم 

کارش خوبه؟ بیام تویسرکان

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون
بله

سلام عزیزم یک سوال من از یک شهر دور رفتم پیش مهرعلی اونروز هیچ کس ندید چند نفر رفتن صحرا پیشش اون چندنفر خبرمن بهش گفتن که تنها آمده ازشهر دور اونم گفته کارش درست میکنم فرداش منو قبول کرد ۲و۳تا چیز بهم داد ولی ۱ماه شده نتیجه نداشته شماره پسرشو پیدا کردم بهش زنگ زدم گفتم فردا هم برای یادآوری به پسرش پیام دادم گفت پیام ها به حاجی نشون دادم شما میشناخته  باید بیای چند تا چیز ببری گفتم کی بیام گفته یک هفته صبرکن یعنی ایندفعه کارمو راه میندازه ؟؟؟ 

سلام عزیزم یک سوال من از یک شهر دور رفتم پیش مهرعلی اونروز هیچ کس ندید چند نفر رفتن صحرا پیشش اون چن ...

سلام گلم..بله مطمئن باش جواب میگیری فقط یادت باشه روزای قمردر عقرب و شنبه و سه شنبه نری به هيچ وجه حاضر نمیشه کسی رو ببینه..میشه بپرسم از کدوم شهر میری

چندتا سوال دارم میشه خصوصی درخواست بدم

به نام 

ندیدم گلم اگه میشه دوباره بفرس چون بلد نیستم قبلیا رو بیارم

عزیزم دوباره درخواست دادم نشد زد شما به این کاربر قبلا درخواست داده اید برو زنگوله بزن باید باشه پذیرش بزن اگه نشد شما بهم درخواست دوستی بده