2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای تو چقدر مهربونی ... کاش یکی مث تو کنارم داشتم .... چی بگم ... وقتی یکی میگه گربه دلم میره براشو ...

عزیزم🌹 آره گربه ها خیلی خوبن...کلا حیوانات خوبن،...من خودم وقتایی که حالم خوب نیست دلم کرفته، میدم یه جا تنها میشینم...شده همون موقع گاهی دقیقا یه گربه اومده کنارم نشیته، قشنگ ارتباط برقرار کرده باهام...به خودم میگم نگاه کن، هنوزم ویزای قشنگ دور و برت هست، شایدم همون لحظه خدا این حیوون فرستاده تا مارو به خودمون بیاره...اینکه وجود ما چقدر ارزشمنده، که یه حیوون دقیقا همون لحظه که تو توی خودت احساس تنهایی شایدم بی پناهی میکنی، به تو پناه میاره ..و این خودش معنی میده به زندگی آدم...می‌دونم که معنی حرفامو میفهمی عزیزم🌺🌺🌺

باهام صحبت کن هروقت خواستی تو خودت نریز💔

قبلا خیلی دوست داشتم یکی باشه با من حرف بزنه کسی نبود .. الان که زمان گذشته و من به این باور رسیدم که حرف زدن چیزیو حل نمیکنه ... خیلی ها میگن حرف بزن