2777
2789
عنوان

خیلی اشفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 17 پست
یه چند ماهی میشه نمیتونم کارامو پیش ببرم آنقدر تنبل شدم من اینجور نبودم همش امروزو فردا میکنم وقتمو ...

احتمالا به مزاجتم برمیگرده سردیجات خصوصاً ماست و دوغ و ترشیجات رو کم کن

صبح ها ناشتا شربت آبلیمو عسل با آب ولرم بخور

شب ها ساعت نه ده شب بخواب بعد از نماز صبح نخواب غروب نخواب موقع خواب به مقداری روغن زیتون به ملاجت و پیشونی گونه هات بزن قبل از خواب اسپرت گلاب بزن تو هوا یا به متکا مقداری گلاب بزن

هله هوله ها رو هم کم کن

گلم قدم بردار از خدا هم شاکی نباش ما خودمون داریم سبک زندگینونو تغییر میدیم تغذیمون داغون بخاطر همین اراده ها مون هم سست شده ....یکی از علل سست شدن اراده غلبه سردی و بهم ریختن مزاج هست 

راستی حتما پیاده روی رو شروع کن 

کف پاهاتم تو آب گرمی که نمک دریا یا سنگ نمک حل شده ماساژ بده

یواش یواش اوضاعت خوب میشه انتظار معجزه کار فوق العاده اشتباهی هست .....از تو حرکت از خدا برکت 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
احتمالا به مزاجتم برمیگرده سردیجات خصوصاً ماست و دوغ و ترشیجات رو کم کن صبح ها ناشتا شربت آبلیمو عس ...

راستی غیر از موارد بالا برنامه ریزی روزانه داشته باش لیست کن کاراتو هر کاری رو انجام دادی روش خط بزن به خودت بگو آفرین دیدی تونستی....

اگر موسیقی گوش میدین موسیقی هم مدتی گوش نده چون اونم رو عملکرد مغز اثر منفی داره اگر خیلی عادت داری صدای طبیعی طبیعت بدون آهنگ پس زمینه یا صوت قرآن بگذار بدون هدفون

هر وقت هم رفتی سرویس بهداشتی حتما وضو بگیر یعنی سعی کن دائم الوضو باشی 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.