2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبی عزیزم

ممنون خوبم تو خوبی کوچولو ها خوبن؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
مرسی گلم بد نیستیم شکر خدا  خیلی سنگین شدم انجام کارهام برام سخت شده

نزدیک زایمانت هست چند هفته شدی؟

اگهدنمی تونی انجام بدی زیاد خودت رو فشار نتداز بچه هم داری قابل درکه اگه به بعضی کارات نرسی 

نزدیک زایمانت هست چند هفته شدی؟ اگهدنمی تونی انجام بدی زیاد خودت رو فشار نتداز بچه هم داری قابل ...

۳۶ هفته خیلی سر درد دارم چشام باز نمیشه 

در حد غذا پختن و نگهداری بچه کار میکنم کلا در استراحتم

غم برای همیشه باقی خواهد ماند .

سلام دوستان چطورین چه خبر  @markooo     @اتوبان     @لیلگون &nbs ...

سلام ماری قشنگه 

خداروشکر امروزم بسلامتی گذشت 

خودت خوبی مهربون؟؟

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

سلاممم شما خوبی؟ مرسی خوبم ناهار خوردم پاشم جمع کنم @اتوبان     نیسای؟

سلام قلب مانا 😍

بیمارستانم 

فردا ترخیص میام خونه 

خداروشکر بخیر و خوشی گذشت

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

سلام ماری قشنگه  خداروشکر امروزم بسلامتی گذشت  خودت خوبی مهربون؟؟

سلام گلم 

خدا رو شکر

بد نیستم ولی یه اتفاقی افتاد خورد توی برجکم 🥲

سلام گلم  خدا رو شکر بد نیستم ولی یه اتفاقی افتاد خورد توی برجکم 🥲

الهی 

ان شالله فقط اتفاقای خوش برات بیوفته