2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

لاوووو یوووو

اخ چقد خوبه توهو ببین و دیدم 

بخدا تو پیوی میگفتم 

نهال و ببین عخشن 

کاش اینجا بودن دوباره دور هم 😁😍😍

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

سلام کدوم کاربری شاپرکی؟اگه شاپرکی اونیکی کاربریتو دیدم لایک کردم ببینی منو.عملیات ناموفق بود 🤧

سلام خوبی 

چرا نگفتی اینجا کاربری داری😒

آره خودشم 

جنگ جنگ تا پیروزی😅

غم برای همیشه باقی خواهد ماند .

سلام مامی هستم خوبی

عع سلام مصی

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلام خوبی  چرا نگفتی اینجا کاربری داری😒 آره خودشم  جنگ جنگ تا پیروزی😅

کجا میگفتم تازه کاربری زدم اونیکی کاربریتو دیدم گفتم بیای میبینی لایکت کردم اه اینماه خیلی درد داشتم میخوام برم دکتر

سلام خوبی  چرا نگفتی اینجا کاربری داری😒 آره خودشم  جنگ جنگ تا پیروزی😅

خیلی اسمت واسم اشناس. اما یادم نمیاد کدوم تاپیک بود که دیدمت

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره